Hade sex första kvällen på hotellet

avOlivia Svenson

Inspelningen av Paradise Hotel började hett

1 av 3 | Foto: Alla tjejerna i Paradise Hotel.

COSTA CAREYES, MEXIKO. I den här lyxiga villan i Mexiko tävlar elva­ singlar om att vinna ”Paradise hotel”.

Och dramatiken har redan börjat.

Två av deltagarna hade sex första natten.

Inspelningarna av ”Paradise hotel” har pågått i en dag. När Nöjesbladet träffar deltagarna i den enorma lyxvillan med fantastisk utsikt över Stilla havet är de trötta och lite bakfulla.

De spelar kort i den 32-gradiga värmen för att fördriva tiden. Kamerorna följer ständigt deras rörelser. Allt fångas på film.

Kanske inte visas

Som gårdagens fest. Den allra första. Efter fyra öl och en margarita per person släppte hämningarna. Tre av deltagarna strippade. Två av deltagarna hade sex.

– Vi försökte hålla det så privat som möjligt. Men det är klart att jag kommer att få käka upp det här när jag kommer hem. Alla gör vi misstag. Skillnaden är att mitt hamnar i tv, säger killen.

Men det är inte säkert.

– Om händelserna i huset inte förstärker historien så kommer de inte att visas. De besluten fattas sen. ”Paradise hotel” handlar om spelet mellan deltagarna. Ett samlag är inte i sig intressant, men vägen dit är det, säger TV6:s presschef Max Lagerbäck.

”Romantisk miljö”

Enligt deltagarna har det redan börjat bildas pakter. Och potentiella par.

– Det är en romantisk miljö där det absolut kan hända saker. Alla ser verkligen bra ut, säger en av deltagarna till Nöjesbladet.

”Paradise hotel” börjar sändas den 15 november i TV6.

ARTIKELN HANDLAR OM