Stranger things (tv-serie)

Femte säsongen av ”Stranger things” blir den sista

Skaparnas hint: Kan komma en spin-off

Av: 

Frida Englin Danielsson

”Stranger things”-gänget.
”Stranger things”-gänget.

TV

Säsong fyra av succéserien ”Stranger things” har ännu inte släppts men redan nu berättar Netflix att säsong fem blir seriens sista.

Men enligt skaparna av serien innebär det inte slutet på ”Stranger things”-universumet.

”Men först hoppas vi att ni följer med oss när vi avslutar berättelsen om en stark tjej vid namn ’Eleven’ och hennes modiga vänner”, skriver de i ett brev till fansen.

När Netflix-serien ”Stranger things” dök upp 2016 blev den genast en succé världen över. Nyligen berättade Netflix att säsong fyra kommer att delas upp i två delar och att den första delen har premiär den 27 maj i år. Men i samband med tillkännagivandet av premiären avslöjade seriens skapare ”the Duffler brothers” att detta blir seriens näst sista säsong och att säsong fem blir seriens sista.

”Sju år sedan planerade vi hela händelseförloppet för ’Stranger things’. Då trodde vi att det skulle räcka fyra till fem säsonger. Den visade sig vara för stor för fyra, men – som ni kan se själva – är vi nu i slutspurten”, skriver skaparna i ett öppet brev till fansen.

Kan komma en spin-off

Men för alla fans som känner att de aldrig kan få nog av det kritikerrosade science fiction-dramat så behöver sorgen inte vara så stor. Skaparna avslutar nämligen brevet med en hint om att det kan komma en spin-off.

”Det finns fortfarande många spännande historier från ’Stranger things’-universumet att berätta: Nya mysterier, nya äventyr, nya oväntade hjältar. Men först hoppas vi att ni följer med oss när vi avslutar berättelsen om en stark tjej vid namn ’Eleven’ och hennes modiga vänner.”

Om den nya serien även den kommer utspela sig i samma karaktäristiska 80-tals miljö eller om vi får återse Millie Bobby Brown, Winnona Ryder, David Ryder eller några av de andra skådespelarna återstår att se.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

30 tv-serier att streama i sommar – missa inte guldkornen

ÄMNEN I ARTIKELN

Stranger things (tv-serie)

Netflix

Tv-serier