Idol

PRESENTERAS AV

Nu dejtar ”Idol”-Ludvig & ”Paradise hotel”-Aina

Av: Frida Söderlund

Publicerad:
Uppdaterad:

Ludvig: ”Hon är underbar”

1 av 5 | Foto: Ludvig Turner.

Nu börjar kärleken spira i ”Idol”.

Men det är inte mellan deltagarna.

Ludvig Turner har varit på dejt med ”Paradise hotel”-Aina.

– Jag tycker hon är underbar, säger Ludvig.

Kärleken har inga gränser, men den har heller ingen tv-tablå. Förra fredagen satt forna ”Paradise hotel”-deltagaren Aina Lesse i ”Idol”-publiken, inbjuden av ingen mindre än deltagaren Ludvig Turner själv.

Satt i publiken

Vad som kan nalkas kärlek har börjat bubbla mellan de två.

– Min syssling gick fram till henne andra fredagsfinalen och bad om att få ta en bild med henne, och frågade samtidigt vem hon hejade på. ”Jag är bara här för Ludvig” sa hon då och min syssling skvallrade för mig och jag skrev till Aina sen och frågade om hon ville hänga, säger Ludvig.

Sedan dess har Ludvig och Aina varit på två dejter och pratar dagligen. En första tapasmiddag varade i flera timmar. Ludvig säger att Aina får honom att tänka på annat än bara ”Idol”.

– Vi har samma osmakliga humor och det passar väldigt bra. Vi har hängt i en och en halv vecka, som vänner, men vi tar det härifrån, säger Ludvig och ler.

Men du tycker om henne?

– Jag tycker att hon är underbar. Sedan vet jag inte exakt hur hon ställer sig. Man kanske inte öppnar sitt hjärta efter två gånger. Eller ja, det kan man ju i och för sig göra. Vi får se.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN