Rebecca Stellas ilska mot ”Let’s dance” efter förlusten

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Rasar efter förlusten: Blev orättvist behandlad

1 av 5

Rebecca Stella Simonsson fick lämna ”Let's dance”.

Nu tycker bloggaren att hon blev orättvist behandlad.

”Jag fick inte en syl i vädret”, skriver hon på Instagram.

Redan efter premiärprogrammet av ”Let's dance” kritiserade bloggaren Rebecca Stella Simonsson juryn efter att hennes samba blev totalsågad.

– Jag blev jättesur. Det kändes som att de hade bestämt sig för att ge sig på mig, och jag tyckte kritiken var ganska oförtjänt, sa hon då till Nöjesbladet.

När det sedan var dags för den första personen att åka ut ur danstävlingen var det Rebecca Stella och hennes danspartner Alexander Svanberg som fick lämna.

Kritiserar programmet

Nu skriver hon på sin Instagram att hon blivit orättvist behandlad.

”Att gå in allra sist när man redan ligger på botten är inte direkt en fördel. Man vill så klart se numret innan man röstar, speciellt om det var sågat förra veckan. Denna vecka fick vi toppkritik av juryn, men ändå inte speciellt höga poäng?”.

Hon kritiserar också att de andra deltagarna i programmet fick personliga inslag och hälsningar medan hennes hälsning blev en grupp statister med selfiesticks.

”Opersonligt och inte direkt något till min fördel. Varför pratade inte de med min familj och mina vänner som faktiskt var där?”

Kärlekskuppen med Läckberg fick tv-tid

I fredagens sändning hängde hon löst tillsammans med Simon Sköld.

Hon tycker att han fick mer tv-tid efter kärlekskuppen med Camilla Läckberg som kom hem tidigare från Thailand för att stötta sin pojkvän.

”Det kändes tyvärr som att vi var chanslösa oavsett vad vi gjorde, vi hade allt emot oss. Simon, som låg i botten med mig, fick väldigt mycket tv-tid med en ordentlig kärlekskupp. Jag fick inte en syl i vädret. MEN, är det någon som ska få chans att stanna kvar, så är det Simon – för han är så fantastisk. Hoppas att han får chans att visa er det!”.

TV4: ”Tråkigt”

På TV4 tycker man att det är tråkigt att Rebecca Stella är besviken.

– Vi försöker hitta olika typer av infallsvinklar på alla våra deltagare. Så det är jättetråkigt att hon känner så, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent för ”Let's dance”.

Hon fortsätter:

–Jag tror att oavsett vilka poäng våra deltagare får eller vilken utveckling de har så är det ändå tv-tittaren som tar beslutet om hur det kommer att gå för alla våra deltagare. Den här besvikelsen står nog också för att Rebecca Stella har gått in för det helhjärtat och det ska hon ha all cred och respekt för.

Senaste nytt – största snackisarna – gilla Nöjesbladet på Facebook

Publicerad: