Dirawi hyllade sin far i direktsändning

Av: Joni Nykänen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

Julvärden Gina Dirawi, 25, hyllade sin far i sändning.

Hon pustade också ut efter att ha tänt ljuset – för att hon slapp uppleva en Lasse Kronér-blunder.

– Vad skönt att det inte blev en Lasse Kronér, sa hon.

Årets julvärd Gina Dirawi är ett hett diskussionsämne under Nöjesbladets chatt under sändningen av ”Kalle Anka och hans vänner önskar god jul”.

”Gina är bäst”, skrev användaren "Robin", "Nej, bara nej", skrev signaturen "Julalbert" – och sådär fortsatte det. Tunga klagomål och lika många hyllningar.

När hon tände ljuset i studion passade hon på att pusta ut att det inte blev en liknande blunder som när Lasse Kronér var julvärd 2008. Då gick en tändsticka av och en mindre brand härjade i studion, vilket krävde ett mindre släckningsarbete.

– Vad skönt att det inte blev en Lasse Kronér, sa hon i programmet.

För Nöjesbladet har Kronér nyligen berättat om julkatastrofen.

– Den jävla tändstickan gick av och vad jag inte hade räknat med var att den skulle brinna och ramla ner i bomullen som låg vid mina fötter. Samtidigt började det brinna vid mina fötterna, sa Kronér.

”Då vet man att julen är på väg”

I sändningen passade Dirawi på att hylla sin pappa.

– I min familj vet man att julen är på väg när farsan plockar fram sin ljusslinga i grönt, rött och gult. År efter år ser man honom stå där med ljusslingan och brun tejp. Hoppandes från soffkant till soffkant och kämpandes med att få upp slingan, säger Dirawi.

Hyllningen fortsatte:

– Tack för din kämpaglöd och tack för att du kämpade för att vi skulle ha det så mysigt under vinterhalvåret. Det här är till dig, säger hon i sändningen.

Därefter tänds en ljusslinga bakom Dirawi tillägnad pappan, som dock går sönder och allting släcks i studion. En övergång till tv-klassikern ”Kan du vissla Johanna?”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN