Bonde söker fru 2016

Linda Lindorffs krismöte efter böndernas kärleksnatt

Av: 

Louise Åström

TV

SPOILERVARNING: ”Finns inga regler i kärlek”

OBS! SPOILERVARNING

De ska dejta sina brevskrivare – men tillbringar natten med varandra.

I onsdagens ”Bonde söker fru” tvingas Linda Lindorff hålla krissamtal med två av bönderna.
– Det blev lite oro och kaos i produktionen, säger Linda Lindorff till Nöjesbladet.

Linda Lindorffs nerver är i gungning inför onsdagens ”Bonde söker fru”.

”Jag börjar bli nervös, jag känner att det kan bli heta känslor kring vissa personers uppförande och jag är lite rädd att nån ska bli sårad. Det kommer att blir diskussioner kring moral och kring vad som är rätt och fel”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

”Jag ber er därför redan nu att öppna era hjärtan och vidga era sinnen. Döm inte utan att först ha funderat och tänkt igenom era känslor. Bonde söker fru berör väldigt mycket och jag vet att det som händer på onsdag kommer att få konsekvenser för vissa personer. Det behöver alls inte vara negativt”.

”Vi behövde stöd”

Utan att avslöja namnen på inblandade parter kan Nöjesbladet berätta att det är en ovändat vändning i veckans speed dating-inslag som framkallar känslorna.

Under dagen på slottet går två av bönderna – för första gången i programmets historia – utanför programmets ramar när passion uppstår, och spenderar natten med varandra.

En av de inblandade menar att attraktionen uppstod som följd av nervpärsen under dagen på slottet.

– Det var faktiskt lite som när man är med i ett trauma tillsammans. Då blir man förtrolig och får lättare att komma varandra nära. Det är inte riktigt som att Titanic sjunker, men lite den känslan. Vi behövde stöd och fann det hos varandra, säger hen.

– Man är i en så konstig situation. Det är en väldigt pressad situation med mycket känslor, säger den andra bonden på telefon.

”Finns inga regler”

Under morgonen därpå håller Linda Lindorff krissamtal i enrum med dem båda.

– Jag blev lite förvånad först och främst men samtidigt så är det ju inte så överraskande ändå kanske med tanke på att vi har singlar som söker kärlek. När man väl försatt sig i den mentala situationen där man gjort sig redo att söka är man ju liksom öppen och mottaglig tänker jag, säger hon till Nöjesbladet.

Hon poängterar att det egentligen inte är tänkt att bönderna ska falla för varandra.
– Vi hade ju massa brevskrivare där. Det blev lite oro och kaos bland produktionen kan man väl säga. För vad händer om våra bönder blir kära i varandra? Då har vi inget program längre.

Samtidigt tycker hon att det är härligt med passion.
– Man kan inte säga att det inte är tillåtet. Om två personer blir förtjusta i varandra så är väl det härligt. Det finns ju egentligen inga regler när det gäller kärlek.

Bonde söker fru sänds klockan 20:00 på TV4 onsdag den 12 oktober.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

LÄS OCKSÅ

Tronspelet – en podcast om Game of thrones

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet” säsong ett – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru 2016

Linda Lindorff

Bonde söker fru