Så håller de ”Let's dance” romansfritt

1 av 6

avTerese Ekelöw

TV

Romansrykten och svartsjukedraman har tidigare uppstått i ”Let's dance”.

Nu berättar deltagarna hur de håller det professionellt.

– Jag var generad i början och tyckte det var jobbigt att grensla en främmande man men man lär sig, säger Linda Lindorff.

Bianca Ingrosso, 21, och hennes danspartner Alexander Svanberg, 28, har fått frågor om sin relation.

– Jag förstår att det kan uppstå svartsjuka i det här programmet. Vi har fått höra att folk tror att vi är ett par och de vill att vi ska svara på alla romansrykten hela tiden, säger Bianca Ingrosso.

Jobbigt i början

Hon och hennes pojkvän har länge haft ett distansförhållande. Tidigare i veckan var hon och hälsade på honom i London i veckan.

– Jag har faktiskt frågat om han känt av någon svartsjuka men det hade han inte. Min danspartner måste liksom ta på mig på vissa ställen men han fattar att det är så man måste dansa, säger Bianca Ingrosso.

Linda Lindorff, 44, har inte heller haft något gnissel hemma.

– Man får lära sig tidigt i ”Let's dance” att en kropp bara är en kropp, och den ska göra saker. Dans kräver att man ska sitta på någons höft och då får det vara så. Jag var absolut generad i början och tyckte det var jobbigt att gränsla en främmande man men man lär man sig, säger Linda Lindorff.

”Är mer som ett läkarbesök”

Elisa Lindström, 24, och hennes fästman planerar att ta danslektioner tillsammans efter ”Let's dance”. Någon svartsjuka har hon inte märkt av.

– Han inga problem med det. Nej, man tänker verkligen inte så. Det är mer som idrott. Jag är van att jobba med andra människor utan att det skulle uppstå någon attraktion. Det är strikt professionellt, säger Elisa Lindström.

Hennes danspartner Yvo Eussen håller med.

– Det är som ett läkarbesök. Det handlar mer om att fixa till kroppen än om känslor, säger Yvo Eussen.

ARTIKELN HANDLAR OM