Nya Ph-deltagaren: ”Inspirerad av Samir”

avNatalie Demirian

Zannie Hahn: ”Paradise var ett mål i mitt liv”

1 av 5 | Foto: STELLAN NILSSON/ TV3
Zannie Hahn.

Skräckveckan är i full gång på ”Paradise hotel” där en mördare går lös.

I kväll checkar mordutredaren Zannie Hahn, 23, in på hotellet.

– ”Paradise” har alltid varit en dröm, säger han till Nöjesbladet.

Lagom till Halloween utspelar sig en skräckvecka på ”Paradise hotel”.

Mord har begåtts och därför checkar mordutredaren 23-åriga Zannie Hahn från Hunnebostrand i Sotenäs in.

”Paradise”-fantaster lär känna igen honom från castingprocessen som sändes i programmet ”Förspelet”.

– Det var helt sjukt, jag var så taggad. Jag hade den magkänslan redan i ”Förspelet”, att jag skulle komma till Mexiko på ett eller annat sätt. Känslan när man öppnade portarna och kom in går inte att beskriva.

Vad är du för typ av person?

– Jag är en pajas, en skön kille som bjuder mycket på sig själv och levererar mycket energi till människorna omkring mig. Man kan säga att jag är en glädjespridare.

Något han även planerar att ta med sig in på hotellet.

– Min tanke är att försöka vara så rolig som möjligt och sprida glädje och hålla ihop gruppen. Vara en kille som är kompis med alla och en del av gruppen som finns där för alla.

Hur var det att träffa de andra deltagarna?

– Det var så kul att se Mos och Josefine eftersom de också var med i ”Förspelet”, sedan var det jättekul att träffa de andra också. Jag kom in lätt i gruppen eftersom jag är mig själv och har inga gränser. Så jag blev väl mottagen.

Vad fick dig att söka?

– Jag blev väldigt inspirerad av Samir Badran. Jag ser många likheter mellan oss personlighetsmässigt. Jag tänkte att om han kan söka och komma långt bara på att vara sin egen karaktär så tänkte jag att jag kunde göra likadant. Och jag har alltid velat göra tv och älskar att träffa nya människor. Det har varit en dröm att vara med i ”Paradise” och bli kändis på det sättet.

Redan 2012 skrev han ett Facebookinlägg där det stod att ”någon gång ska jag vara med i Paradise hotel”.

– Jag är en sådan kille som gillar att kämpa för saker och ”Paradise” var ett mål i mitt liv. Jag var så glad. Det var som att vinna på lotto.

”Hatar folk med hybris"

I programmet visar han upp sina tatueringar.

– Jag har två stycken där det står ”Never give up” och ”Follow your dreams”. Jag kämpar för mina drömmar och tänker göra allt som krävs för att nå dem. Därför tatuerade jag in citatet. När jag krigar för något kan jag kolla på mina armar och tänka att jag inte ska ge upp.

Zannie Hahn säger att han inte tolererar människor med hybris – något han menar drabbat många tidigare deltagare.

– Jag har umgåtts med många som varit med i ”Paradise hotel” och jag känner inte igen människorna längre. De tror att de är bättre än alla andra för att alla vet vilka de är. Jag nämner inga namn. Men jag hatar folk med hybris. Ingen är mer värd än någon annan.

”Paradise hotel” sänds i kväll klockan 22.00 i TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3