Komediserien närmar sig slutet – med nio år gammalt avsnitt

Så ser Teds barn ut i dag - skrapa i bilden och se!

Det sista avsnittet av ”How I met your mother” visades igår i USA.

Men delar av avsnittet spelades in redan för nio år sedan.

– Det var så länge sen så jag minns inte riktigt vad jag sa, säger Lyndsy Fonseca till People.

Den populära komediserien har visats i nio säsonger. Men i måndags tog det slut i USA när den amerikanska tv-kanalen CBS visade ”How I met your mothers” absolut sista avsnitt.

I Sverige visas den sista episoden söndagen den 18 maj i TV6. Men delar av episoden spelades in redan för nio år sedan.

För medan Neil Patrick Harris, Alyson Hannigans och Josh Radnors karaktärer har fått åldras genom serien har Lyndsy Fonsecas och David Henries karaktärer hela tiden varit i samma ålder.

"Minns inte riktigt vad jag sa för något”

De spelar barnen som från framtiden någongång 2030 via hemvideofilmer fått följa jakten på hur deras pappa träffade barnens mamma, helt enkelt seriens titel.

– Vi spelade in det här sista lilla segmentet för nio år sedan. Det var så länge sen så jag minns inte riktigt vad jag sa för något, säger Lyndsy Fonseca, 27, till People.

Alla hennes och David Henries scener spelades in 2005 för att de skulle se lika gamla ut hela tiden. Samtidigt gick Henrie igenom puberteten.

– David växte så snabbt. Han växte typ fyra skostorlekar och hamnade i målbrottet under inspelningen så det var väldigt uppenbart, säger Lyndsy Fonseca.

Fick improvisera scener

De fick improvisera scener och olika typer av reaktioner som skulle kunna komma att användas i alla möjliga sammanhang under seriens kommande säsonger.

– När vi började var jag inte ens gammal nog att köra bil. Nu har jag köpt mitt första hus. När jag kommer hem så kollar mina kusiner på programmet. Det är alltid en rolig känsla. De säger hela tiden ”Baby David är på tv!”, säger David Henrie till People.

Sedan inspelningarna av ”How I met your mother” har han haft en roll i Disney-serien ”Magi på Waverly Place” och ska snart börja spela in filmen ”Paul Blart: Mall Cop 2”. Lyndsy Fonseca har haft roller i ”Big love”, ”Desperate housewives”, ”Nikita” och båda ”Kick-Ass”-filmerna.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN