Kändisarna delar med sig av sina familjerelationer i rutan

1 av 3 | Foto: Laila Bagge förbereder sig för nya programmet ”Rum för dig”.
TV

Laila Bagges nya program ska visa ny bild av våra svenska kändisar.

I ny tv-satsning delar de med sig av sina relationer till sina nära och kära.

– Man får se nya sidor av de här personerna, säger Laila Bagge.

Snart har Laila Bagges nya program ”Rum för dig” premiär. I varje avsnitt väljer en känd person ut någon som betyder väldigt mycket för dem, och hjälper dem med något som behöver fixas i deras hem.

När Laila blickar tillbaka på inspelningsperioden är hon nöjd.  

– Det är så roligt att få göra sådana här saker, folk blir alltid så glada, säger hon.

Nya sidor avslöjas

Laila berättar att hon har fått en ny bild av kändisarna som varit med i programmet efter inspelningen.

– Man får se nya sidor hos de här personerna. Som Patrik Sjöberg och hans relation till sin dotter till exempel. I programmet får man höra henne berätta om hur det är att ha en pappa som har  haft ett världsrekord i höjdhopp, det kommer ju med vissa förväntningar som kan vara jobbiga, säger hon och fortsätter:

– Och Måns Möller. I det programmet får man en inblick i allt han gör för sin son och för andra barn med autism. Han gör ju jättemycket verkligen.

Det värsta exemplet

Kändisarna och deras nära är inte bara med för att prata om sina relationer. En del av dem behöver verkligen hjälp med att få ordning på sina hem. Laila minns det värsta exemplet.

– Det måste ju vara Ellen Bergströms föräldrar. Deras badrum var från 50-talet med en gul toalettstol, plastväggar och plastgolv. När jag först gick in där var det nästan att jag tänkte ”Ska man verkligen riva det här?” Det här borde nästan stoppas in på ett museum, säger Laila och skrattar.

”Rum för dig” har premiär den 22 augusti på TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM