Isabel Adrian klar för ”Let’s dance”

Av: Filip Joelsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Dansar med nya dansaren Fredric Brunberg

1 av 4

Från Los Angeles till Södermalm.

Hollywoodfrun Isabel Adrian flyttar tillbaka till Sverige och medverkar i samma veva i årets ”Let's dance”.

– Det känns fantastiskt, säger hon.

Entreprenören och tv-personligheten Isabel Adrian, 38, kanske mest känd för sin medverkan i "Svenska Hollywoodfruar", är klar för årets upplaga av ”Let's dance” i TV4.

Hon och maken Steve Angello är mitt uppe i förberedelserna för en flytt till Södermalm, men det hindrar inte Isabel från att svänga sina lurviga i ”Let’s dance” i vår.

– Det känns fantastiskt och ska verkligen blir jättespännande, säger Isabel Adrian.

"Bara klubbdansat tidigare"

Förutom några balettlektioner som liten har Isabel Adrian inte någon tidigare erfarenhet av dans. Men det gör det hela ännu roligare, menar hon.

– Om man inte räknar att dansa på klubb så har jag ingen erfarenhet alls egentligen. Jag har inte tagit några klasser eller så. Det är kanske därför jag tackat ja, säger hon.

Flyttar till Södermalm

Isabel Adrian och Steve Angello (Swedish House Mafia) har köpt en bostad på Södermalm i Stockholm. Men fram tills programmet börjar att sändas i TV4 är det hotellvistelse som gäller.

– Det känns lite konstigt egentligen, att vara hemma i Sverige och bo på hotell. Men vi har inte fått tillgång till lägenheten ännu så det får bli så fram tills dess, säger Isabel.

Hur känns det att flytta från Los Angeles till Södermalm?

– Det är ett stort steg men det känns fantastiskt faktiskt. Vi bodde ju här i Stockholm båda två innan vi flyttade och kände väl att vi vill ha ett ställe här också. Egentligen var det en slump att det blev just Södermalm, för vi väljer inte ställen efter någon specifik plats utan mer på känslan och att vi trivs. Men vi är verkligen riktigt nöjda med stället vi hittade, säger hon.

Sedan tidigare är Thomas Wassberg, Ewa Fröling, Bianca Wahlgren Ingrosso, Linda Lindorff, Pia Johansson, Nassim Al Fakir, Rickard Söderberg och Elisa Lindström klara för medverkan.

”Let's dance” har säsongspremiär i TV4 den 11 mars.

Publicerad:

LÄS VIDARE