”Gift vid första ögonkastet”-profilen om sitt pillermissbruk

TV

”Jag var en miserabel person”

1 av 3 | Foto: Jamie Otis och Doug Hehner.

Jamie Otis och Doug Hehner hittade varann i den amerikanska versionen av ”Gift vid första ögonkastet” och har hållit ihop sedan dess.

Men i en ny biografi avslöjar Jamie Otis att paret också kämpat med problem.

Doug Hehner led under flera år av ett allvarligt tablettmissbruk, skriver Radar Online.

Jamie Otis och Doug Hehner är ett av få par som fortsatt sin relation efter att ha matchats ihop i det amerikanska tv-programmet ”Gift vid första ögonkastet”. De var med i den första säsongen 2014, blev lyckligt kära och har varit gifta sedan dess.

Men i sin nya bok ”Wifey 101, the Married At First Sight” berättar Jamie Otis, som tidigare varit med i ”The Bachelor”, att relationen inte alltid varit en dans på rosor. Innan hon och hennes man träffades led han av ett allvarligt tablettmissbruk.

”Tog över hans liv”

Det började när han fick den smärtstillande medicinen Vicodin utskriven efter en olycka.

”Förvirrad och utan riktning sjönk han ner i en depression och blev beroende av smärtstillande som han fick utskrivna efter sin skada. I två år var han en ofungerande zombie, som led ensam under den mörkaste perioden i sitt liv. Pillrena tog över hans liv och förstörde det”, skriver Jamie Otis.

Doug Hehner skriver också själv om missbruket.

”Jag kom till en punkt när hela min dag gick ut på att få tag på pillrena. Jag kunde köra över hela New Jersey, det spelade ingen roll hur långt det var att köra. Jag kunde inte fungera normalt utan dem. Jag ställde in planer, jag undvek min familj, jag var en miserabel person tills jag fick piller”.

”Kommer kämpa tillsammans”

När Doug Hehner började stjäla smärtstillande tabletter av sin farfar insåg han att han behövde hjälp. Han började gå på möten för anonyma narkomaner och slutade helt med medicinen.

I dag mår han bra.

”Han anförtrodde mig med sin djupaste, mörkaste hemlighet och jag har aldrig känt mig närmre honom. Vi kommer att kämpa mot våra demoner tillsammans”, skriver Jamie Otis.

ARTIKELN HANDLAR OM