TV

Siktar på roll i Skarsgårds vikingaserie

Av: 

Joni Nykänen

TV

NÖJESBLADET AVSLÖJAR: Anna Åström är aktuell för ’Vikings’ - spelar in på Irland

Först Renck, Skarsgård ­– och nu Åström.

Svenska Anna Åström är högaktuell för medverkan i den historiska tv-serien ”Vikings”.

– Jag kan inte säga ­något, säger hennes agent Annika Kildén till Nöjesbladet.

Nöjesbladet kan avslöja att svenskinvasionen fortsätter i den internationella succéserien ­”Vikings”. Den svenska skådespelaren Anna Åström, 22, är aktuell för en roll i serien, erfar ­Nöjesbladet.

– Jag kan inte säga ­någonting om det, säger agenten Annika Kildén på Agentfirman som företräder Anna Åström.

Var med i ”Vi”

Åström var nyligen bioaktuell med en roll i regissören Mani Maserrats ”skräckfilm om kärlek” med titeln ”Vi” mot Gustaf Skarsgård. Nu kan hon komma att spela mot Skarsgård igen i viking­serien där han gör rollen som skeppsbyggaren Floki. Det är ännu oklart ­vilken roll Åström kommer att göra i tv-serien och hur länge hon ska befinna sig på Irland där inspelningarna äger rum.

Sedan tidigare är det känt att hennes motspelare Edvin Endre från komedin ”Studentfesten” också ska vara med i viking­serien.

Regisserat av Renck

”Vikings” visas på HBO Nordic och är ett historiskt drama producerat av History channel. Det första avsnittet regisserades av svensken ­Johan ”Stakka Bo” Renck och hade omkring sex miljoner tittare i USA.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Italien–Wales i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert: