”Allsång är Robert Gustafsson!”

TV

Komikern och Håkan Hellström var stora allsångs-favoriter i Eftersnack

Om en månad börjar ”Allsång på Skansen”, men innan dess var det dags för en tillbakablick. I ”Ord och några allsångsvisor” delade Håkan Hellström med sig av sina minnen.

Eftersnackarna ville också dela med sig av sina favoritögonblick.

Foto: Pernilla Wahlman
Peps och Peps? Robert Gustafsson på ”Allsång på Skansen” förra året.

”Darins framträdande i somras. Första gången jag såg honom på nära håll, trots regn sken solen för mig” skrev Elin Andersson. ”Vem glömmer Ricky Martin och hans höftrullningar?” undrade Cecilia 67.

”När Carola 2005 var på Skansen, nådde hon tillsammans med publiken oanade höjder” enligt Kristoffer. ”Mitt bästa allsångsminne var när Galenskaparna, utklädda, sjöng om vikten av att vara en "latino lover" strax innan Ricky Martin äntrade scenen. En fullträff!” skrev Maria.

”Det bästa var när Iron Maidens trummis Nicko Mcbrain satt i publiken” tyckte Maiden Fan. ”Gyllene Tider gav oss sommar!!” skrev Anders Myrene.

Lordi till allsången

Christer Örnberg var en av dem som hyllade en viss komiker. ”Allsång är Robert Gustavsson! Robert Gustavssons plötsliga intåg på scenen i olika former och gestalter är stora höjdpunkter för allsången” tyckte han.

Många tyckte också om en viss Håkan. ”Håkan Hellström har alltid varit underbar i allsången. Hans duett med Mats Paulsson är en milstolpe i TV-historien. Och vilken skön inställning till svensk vis-skatt. Världens bästa Håkan!” skrev Johan Norén. ”Jag vill bara lägga mig ner å gråta för att Håkan är så jävla bra!” tyckte Vera.

Lordi-fansen lyckades också ta sig in i kvällens Eftersnack. ”Lordi till Allsång på Skansen, snälla!” skrev Scarznick.

Tidigare artikel:

Sandra Wejbro