Nu får Peg Parnevik också egen tv-serie

TV

Har premiär i höst

1 av 4 | Foto: Peg Parnevik.

Peg Parnevik får en egen serie.

I höst har ”Peg på turné” premiär där tittarna kommer kunna följa golfdottern och den nyblivna artisten.
– Det är inte så glamoröst som man tror, säger hon till Nöjesbladet.

Efter två säsonger av serien ”Parneviks” på TV3 där tittarna får följa golfproffset Jesper Parnevik, 51, med familj tar nu äldsta dottern, Peg Parnevik, 20, över fanan.
Peg har under året givit sig in i musikbranchen och har släppt två singlar, ”Ain't no saint” följt av ”We are (Ziggy & Carola). Just nu är hon aktuell med sin sommarturné med 16 stopp runt om i Sverige. Hon är även nominerad som ”Årets genombrott” i Rockbjörnen.
– Det är så sjukt roligt att få en egen serie. Speciellt där jag får visa mer från mitt perspektiv, säger hon till Nöjesbladet.

”Vill visa livet bakom”

I den nya serien, som heter ”Peg på turné” kommer tittarna att kunna följa vardagen kring Peg, familjen och hennes vänner.
– Ni kommer få se nästan allt från turnén. Hur svårt det kan vara, hur roligt det kan vara men framför allt hur mycket jobb jag och mitt team har egentligen. Allt är så nytt för mig och den här turnén har verkligen lärt mig mycket. Det är inte så glamoröst som man tror. Men att jag får träffa mina fans och se deras reaktioner är det bästa som finns och då skiter man i allt annat.

Blir serien bättre än ”Parneviks”?
– Jag tror att det kommer bli väldigt annorlunda. Det här handlar ju mer om musik och turnélivet. Parneviks är ju så roligt för att man få se hela familjen. Men nu får man verkligen se mitt liv just nu, säger Peg Parnevik.

Serien är tio avsnitt lång och har premiär i September på MTG:s plattform Viafree.

ARTIKELN HANDLAR OM

Parneviks

Tv-serier