Så festade Jon Henrik – firade med kärleken

avMathilde Albinsson

TV

Jon Henrik Fjällgren korades till vinnare av Let’s dance 2018.

Efteråt firade han med flickvännen på efterfesten på Grand hotel.

– Att hon fick se när vi vann, det är ju fantastiskt. Hon vet också vad vi har kämpat här varje dag och vet hur mycket jag lämnat hemma. Hon har följt min resa. Det är fint, säger han till Nöjesbladet.

Jon Henrik anlände till efterfesten i limousin tillsammans med sin danspartner, Katja. De skålade i bubbel på väg till Grand hotel, där efterfesten hölls.

Väl på plats bjöd de på en bejublad show och en favorit i repris – tangon till ”Fantomen på operan”, som de dansade i programmet.

Jon Henriks familj mötte honom med varma, hårda kramar – och flickvännen Maret Nystad med en segerkyss.

– Jag är så stolt, säger Jon Henriks mamma glatt från dansgolvet.

1 av 4 | Foto: MAGNUS SANDBERG

Jon Henrik minglade snabbt iväg och försvann i vimlet. Kvar stod flickvännen Maret Nystad som skrattande pekade in mot dansgolvet, där hon såg honom senast. Även hon pöste av stolthet för pojkvännens stora seger.

Daniel Norberg anlände till festen i samma utstyrsel som han dansat sin sista dans i – snickarbyxor, plajettbeströdd skjorta och glittriga skor. Han var på strålande humör och dansade mycket och länge med sin danspartner Maria Zimmerman. De kramade om varandra flera gånger.

– Vi har haft en väldigt fin relation och det har gjort att jag har orkat detta, säger han och syftar på Maria.

Carola var en av många som kommit till festen för att fira vinnaren, LaGaylia Frazier likaså som dessutom sjöng på scenen.

Många av de tidigare dansdeltagarna deltog också i festandet, som höll på långt in på natten, för att fira säsongen och Jon Henriks vinst.

Minns du alla vinnare av Let’s Dance? 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM