Nu öppnar de för en comeback

Kikki, Bettan & Lotta showade tillsammans

I går återförenades de på Liseberg.

Nu kan det bli mer av Kikki, Bettan & Lotta framöver.

– Man ska aldrig säga aldrig, säger Lotta Engberg till Nöjesbladet.

Den tog dem till en tredjeplats i Melodifestivalen för tio år sedan.

I går dammade Kikki, Bettan & Lotta av dängan ”Vem é det du vill ha” när de återförenades i TV4:s ”Lotta på Liseberg”.

– Det var skitroligt. Framför allt publikens reaktion. När vi började sjunga bara reste de sig upp. Det var världens drag, säger Lotta Engberg, 49.

Hon fortsätter:

– Det var ju åtta år sedan vi sammanstrålade och sjöng just den låten.

Gjorde succé

Lotta Engberg, Kikki Danielsson, 60, och Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 54, började uppträda tillsammans 2000. Efter framgången i Melodifestivalen 2002 gjorde de succé med en självbetitlad krogshow i Stockholm och Göteborg under nära två år. 2004 skulle de ta ut showen på Sverigeturné. Men Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen fick ge sig ut på vägarna på egen hand. Bara dagar innan turnépremiären hoppade Kikki Danielsson av för att genomgå behandling för sin alkoholism.

De tre sångerskorna har god kontakt än i dag.

– Den är jättebra. Men det har ju alltid varit tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra men den är väldigt god. Vi tycker mycket om varandra, säger Lotta Engberg.

”Vansinnigt skoj”

Och gårdagens sammanstrålning verkar ha gett blodad tand. Lotta Engberg utesluter inte att vi får se en mer permanent återförening av trion.

– Man känner direkt när vi slår våra påsar ihop att vi har så vansinnigt skoj tillsammans. Så man vet aldrig. Man ska aldrig säga aldrig, säger hon.

Publisert: