Vad väljer du?

TV

Eftersnack om tv-krocken mellan "På spåret" och ”Postkodmiljonären”

Foto: Henrik Brunnsgård/TV 4
Frågor och svar Det gäller att vara allmänbildad - både i ”På spåret" med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg och ”Postkodmiljonären” med Rikard Sjöberg.

I ”Postkodmiljonären - andra chansen” får tidigare vinnare chansen att sitta i heta stolen igen. Samtidigt tuffar ”På spåret" vidare i SVT.

Vad väljer du? Vilka frågesports-program gillar du bäst?

Tyck till i Eftersnack!

Vinnare från tidigare säsonger får chans att återigen komma upp i heta stolen i ”Postkodmiljonären”. Den summa de lyckas skrapa ihop skänks till välgörande ändamål.

En av de tävlande är Marcus Magnusson. Han var med i det allra första programmet och friade till sin flickvän Alexandra i rutan, efter att ha vunnit 350 000 kronor.

I kvällens "På spåret" tävlar Susanne Ljung, mode- och reseskribent, och Claes Moser, konstexpert i SVT:s "Antikrundan", mot Caroline af Ugglas, konstnär och sångerska, och Göran Hägg, författare och docent i litteraturvetenskap.

Programledare är Ingvar Oldsberg och domare Björn Hellberg. Triple & Touch och husbandet The Railers under ledning av Håkan Glänte ansvarar för de musikaliska inslagen.

"På spåret" SVT 1 20.00

”Postkodmiljonären - andra chansen” TV 4 20.05

aftonbladet.se