”Vilka goa män!”

TV

”Bonde söker fru” hyllades i Eftersnack

Foto: Bönder som söker kärlek Marcus Sjöberg, Ernst Andersson, Mikael Larsson, Per Martin Svensson, Janne Gustafsson, Per Erik Jönsson, Börje Carlsson, Andreas Vestesson.

Åtta singelbönder får dejtinghjälp i TV 4:s nya dokusåpa. I två införprogram har vi fått möta killarna – nu är tanken att kvinnorna ska höra av sig.

I Eftersnack var de flesta röster positiva.

”Fan va härliga människor.. Hoppas det går bra för alla!” tyckte Anna. ”Heja Börje! Herrugud vilken man! Blev förälskad första gången jag såg honom. Kvinnora kommer stå i kö!” skrev Anna-Karin S. ”Länge leve alla älskade bönder!” utropade Sofia.

”Äntligen riktiga rejäla grabbar som inte räds för att ta i och har något innanför pannbenet, så läckert med grabbar som inte är så ytliga och nonchalanta. Min favvo är Janne han har DET...” skrev signaturen ”Rejäla grabbar”.

”Jag tror att de är ganska blyga allihopa så det här är en jättebra chans för dem att få träffa sin drömkvinna vilket jag är övertygad om att de kommer göra för det verkar genomsnälla å jättetrevliga allihop. Men den jag gillar allra mest är Marcus” skrev Ida-Maria Johansson.

Dumförklarar bönder

Men alla stämde inte in i hyllningskören. ”Trodde att det var ett skämt när Hey Baberiba-gänget skojade om "Bonde söker fru". Hur idiotiskt får det bli?” skrev Mia. ”Det känns som om dom dumförklarar ALLA bönder genom denna dokusåpa...har jag fel?” undrade Sarah Karlsson.

Gaybonde söker man

Några hade lite annorlunda perspektiv på ”Bonde söker fru”. ”Passa er kvinns! Jag är tillsammans med en mjölkbonde. Hade jag vetat från början vad som skulle komma så hade jag backat DIREKT! Ingen fritid, semester, tillslut ingen erotik heller... Han tillbringar all tid i lagårn” skrev signaturen ”Förbannad!”.

”Gör istället ett program där Kriminella gangstrar söker fru..skulle vart mycket bättre tv..” menade signaturen ”fearless”.

”Marcus, du behöver en man till huset” tyckte däremot Gaybonden.

Tidigare artikel:

Sandra Wejbro