Joel Kinnaman aktuell i ny storserie – se trailern till ”Hanna”

TRAILER I mars dyker Joel Kinnaman upp i ännu en het tv-serie. Och trailern till ”Hanna” lovar gott.

Efter "The killing", "House of cards" och "Altered carbon" dyker Joel Kinnaman strax upp i ännu en storserie.
Nämligen Amazons "Hanna", som är baserad på Joe Wrights film med samma namn från 2011 om en tonårig lönnmördare, och får svensk premiär på Amazon Prime Video den 29 mars.
I filmen var det Saoirse Ronan, Eric Bana och Cate Blanchett som spelade huvudrollerna. Här är det 19-åriga Esme Creed-Miles, Kinnaman och Mireille Enos – som svensken även spelade mot i "The killing".
Serien är skapad av David Farr, som även var medförfattare till filmmanuset, och bland regissörerna finns bland andra finlandssvenske Anders Engström, som tidigare regisserat avsnitt av serier som "Jordskott", "Tjockare än vatten" "Taboo" och "The tunnel".
Så här beskriver Amazon handlingen i ”Hanna”:
Hanna handlar om 15-åriga Hanna (Esmé Creed-Miles) som under hela sin uppväxt levt avskilt i Östeuropas avlägsna skogar tillsammans med sin pappa Erik (Joel Kinnaman). Erik har tränat sin dotter att möta den hårda världen utanför deras isolerade verklighet, men när den hänsynslösa CIA-agenten Marissa Wiegler (Mireille Enos) hittar dem sätts Hannas överlevnadsfärdigheter på prov. Hanna separeras från sin pappa och för att hitta honom igen tvingas hon in på en farlig resa ensam genom Europa. Den hårda och isolerade uppväxten i skogen skapar tuffa och känslomässiga utmaningar för Hanna att hantera. Samtidigt försöker hon navigera i en allt djupare konspiration som kan visa sig vara förödande för henne och hennes far.
Och här har vi trailern:

"Hanna" får premiär på Amazon Prime Video den 29 mars.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publisert:

LÄS VIDARE