Anka flydde från festen

avMartin Gustafsson

Stjärnan hårt pressad på Jay-Z:s kändisfest

1 av 6
Klockan 0.45 i natt lämnar Anna Anka festen i all hast. Utanför nattklubben väntar en taxi som kör hem Hollywoodfrun till Grand Hôtel. ”Nu måste jag vila”, säger hon till Nöjesbladet.

Här blir det för mycket för Anna Anka, 38.

– Hon är jättejobbig, ta bort henne härifrån, säger Anna Anka sent i natt innan hon flyr festen och körs tillbaka till Grand Hôtel.

Alla ville ha en bit av Anna Anka, 38. En dag full med tv-inspelningar slutade i natt med stor fest tillsammans med hiphoplegendaren Jay-Z på nattklubben Rose i Stockholm.

Anna Anka dök upp vid midnatt och visades till ett eget drinkbord inne i lokalen där hon bjöds på champagne och irish coffee.

Många ville komma fram och hälsa på henne. Bland annat bytte Lena Philipsson, 43, och skådespelaren Thomas Hanzon, 47, ett par ord med Anna Anka.

– Det är jättekul, jag känner mig jättevälkommen i Sverige. Men det har varit jättemycket i dag och alla har dragit i mig, jag känner mig lite sliten nu, säger Anna Anka till Nöjesbladet.

Och till slut blev det för mycket. Fler och fler ville ta bilder på henne och många var närgångna och klängde på tv-profilen.

– Vad rolig du är. Du är rolig du. Kan jag bara ta en bild, säger en kvinna.

Anna Anka fick nog.

– Hon är jättejobbig, ta bort henne härifrån, säger Anna Anka.

Kvinnan gav sig inte och Anna Anka lämnade festen och kördes tillbaka till Grand Hôtel vid 00.45 när festen var som livligast.

– Hon är jetlaggad och orkar inte mer, var förklaringen från TV3.

Svenska kändiseliten

Även när Jay-Z själv anlände med sitt entourage och visades in till en privat vip-avdelning utbröt kaos. Många ville få en skymt av legendaren och en del drabbades av panik när folkmassan tryckte på.

Över 500 personer hade bjudits in till releasefesten av Jay-Z:s album ”The blueprint 3”. I lokalen syntes bland andra exfotbollsspelaren Jesper Blomqvist, 35, Christian ”Kicken” Lundqvist, 38, från The Poodles, Sarah Dawn Finer och Danny Saucedo.