Här bondar de över sina yngre män

TV

Camilla Läckberg gästar ”Renées brygga”

1 av 5

Camilla Läckberg och Renée Nyberg har båda haffat yngre män.

I ”Renées brygga" berättar Läckberg om sin storfamilj och om de negativa reaktionerna.

– Jag är förvånad att folk provoceras av att jag umgås med mina ex, säger hon.

Camilla Läckberg är 13 år äldre än pojkvännen Simon Sköld och Renée Nyberg åtta år äldre än David Hellenius. De två profilerna hade alltså en del gemensamma erfarenheter att prata om när de spenderade en dag i skärgården i ”Renées brygga”.

– Du har ju ny ung kille, Camilla, har du redan gett honom ansvar för hus och barn? frågar Renée i onsdagens avsnitt, där även Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Arja Saijonmaa gästade.

– Min åsikt är att barnen har ju pappor, så en ny pappa är ju ingenting som man vill ha eller söker. Utan någon som kan bli en till vuxen person i familjen, säger Läckberg.

Provocerar med storfamilj

Hon berättar också om relationen till sina exmän, något som har rört upp känslor hos många. Inte på grund av skilsmässobråk, utan tvärtom eftersom Camilla Läckberg umgås med sina ex i en slags storfamilj.

– Jag blev så förvånad, framför allt efter min och Martins skilsmässa när vi fortsatte umgås och hålla en fin ton mot varandra, att folk blev så provocerade.

Renée Nyberg påpekar att det är ganska ovanligt och frågar om inte svartsjuka kan sätta käppar i hjulet. Läckberg svarar då att sådant lägger sig med tiden om man låter bli att ”lägga mer ved på elden”.

– Jag tror att folk kör det i botten. Man blir osams för att man försöker för länge, det gäller att skilja sig innan dess, innan man börjar säga saker som man aldrig kan ta tillbaka.

Sticker ut hakan

I programmet lär Camilla Läckberg, som nu tagit en instagrampaus, Arja Saijonmaa att ta en selfie. Hon berättar även att hon tycker om att provocera.

– Jag har njutit lite av att sticka ut hakan och vara en nagel i ögat på litteraturmänniskor, säger hon.

– Hur har det förändrat dig att bli ekonomiskt oberoende? frågar Renée.

– Jag hoppas inte att det har förändrat mig men jag är trygghetsknarkare så jag gillar den här trygghetskänslan. Sedan borde jag väl använda det faktumet till att skaffa mig mer fritid och njuta lite mer av det. Men jag gillar ju att jobba så de två sakerna står mot varandra, säger Camilla Läckberg.