Martin Lidbergs diss efter tredje tv-segern: ”Det är större”

Har nu vunnit ”Mästarnas mästare”, ”Superstars” och ”Let’s dance”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

TV

Efter segrarna i ”Let’s dance” och ”Superstars” – nu kan Martin Lidberg även kalla sig för ”Mästarnas mästare”.

Frågar du vinnaren är det självklart vilken vinst som smakar bäst.

– Det är mycket större än att vinna ”Superstars”, säger Martin Lidberg.

Det börjar bli en vana nu. Att Martin Lidberg tar hem segern i vilket tv-program han än ställer upp i. År 2007 vann ex-brottaren TV4:s ”Let’s dance” och 2010 tog han hem ”Superstars” på TV3.

Även om det finns stora likheter mellan det senare programmet och ”Mästarnas mästare” är han säker på vilken seger som han värdesätter mest.

– I ”Superstars” är det ju bara fysiska grenar i stort sett. I ”Mästarnas mästare” är det så mycket annat. Det är strategi, planering, en annan helhet. Sedan är det hela hyllningen av ens karriär. Folk får upp ögonen för allt slit man gjort, säger Martin Lidberg.

– Bakar man ihop hela programmet är det mycket större än att vinna ”Superstars”.

Vill vara med igen

I finalavsnittet beskriver Martin Lidberg ”Mästarnas mästare” som det största man kan vinna efter sin idrottskarriär. Och han ska inte vara ensam om att tycka det.

– Det är det man hör bland alla idrottare. Man ser det som en stor ära att få vara med, och många har som målsättning att vinna.

Hur står sig segern jämfört med ”Let’s dance”?

– Det här är väl lite mer mig. Men ”Let’s dance” var också en otrolig utmaning där man fick göra något man inte har en aning om, och som man var väldigt dålig på.

Så vad blir nästa program du siktar mot?

– Jag har tackat nej till det mesta de senaste åren. Gamla kändisar ska tävla i allt, ”Kändishoppet” och ”Hela Sverige bakar”. Jag ser inget program just nu. Men det är klart, kommer det något som känns roligt och att det är rätt tajming. Kanske tioårsjubileum med ”Mästarnas mästare”, som det det ryktas om.

Publicerad:

LÄS VIDARE