”Han ger oss bättre sex”

TV

"Idol"-Markus får medelålders kvinnor att tända

Foto: Björn Lindahl
"Jag får gåshud" Markus Fagervall tänder svenska kvinnors lustar. På stjärnans hemsida skriver de om jur han får fart på deras sexliv och sätter hjärtan i gungning. "Att vara sexsymbol för riktiga kvinnor är galet härligt", säger Markus.

Svenska kvinnor blir gladare, mår bättre - och har ett mer tillfredsställande sexliv.

Allt tack vare Markus Fagervall.

– Det är helt grymt, jag får gåshud, säger Markus.

Glöm Viagra och andra potenshöjare.

Enligt signaturen "Solen" heter receptet för lycka Markus Fagervall.

– Sedan Markus uppenbarade sig är vårt liv fyllt av passion, skriver den 38-åriga gifta kvinnan.

Väcker begäret

Hon är inte ensam. På Markus Fagervalls hemsida finns hundratals inlägg som ingående beskriver medelålders kvinnors fantasier om honom - och om hur han tänder deras lustar och väcker deras begär.

– Tänk att en främmande 24-åring kan få en mogen kvinna att känna sig som en fnittrande tonåring igen, skriver signaturen "Pyret".

"Galet härligt"

"Idol"-vinnaren själv är smickrad.

– Det är helt grymt, jag får gåshud när jag läser det. Att vara sexsymbol för riktiga kvinnor är galet härligt. Jag blir alldeles stum, säger Markus.

Markus har även märkt av den nya beundrargruppen på stan.

– Ofta kommer det fram kvinnor till mig på stan och ber mig skriva en autograf till dottern. Och när jag har gjort det vill de gärna stå kvar och prata. Jag känner deras blickar och de berömmer mig mycket - det är fantastiskt, säger han.

Bra för karriären

Markus tror också att det är bra för karriären att hans fans inte bara består av tonåringar.

-14-åringarna är intensiva, men inte så trogna. De byter idoler när de blir äldre. Jag vill ju hålla på i 30 år till och måste göra musik som tilltalar fler. Det känns som om 35-åringar har mer musikerfarenhet och att de gillar min musik tycker jag är ett gott betyg.

Tidigare artiklar:

Ylva Niklasson

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol