How I met your mother

Alyson Hannigan: ”Det sista avsnittet kunde varit bättre”

Av: 

Rebecca Haimi

TV

”How I met your mother”-stjärnan om succéseriens kritiserade avslut

Finalavsnittet av ”How I met your mother” var inte tillräckligt bra.

Det tycker Alyson Hannigan, som spelar karaktären Lily Aldrin i serien.

– De klippte bort en begravningsscen, säger hon till TMZ.

Det är slut på långköraren ”How I met your mother”. Sista avsnittet fick fansen att gå i taket, och serieskaparen Craig Thomas tvingades försvara sig mot kritiken.

Nu ansluter sig även skådisen Alyson Hannigan, 40, som spelar karaktären Lily Aldrin i komedisuccén, till kören av kritiker.

Sista avsnittet var alldeles för kort, tycker hon.

– Det är inte att jag inte är nöjd med avsnittet, men jag tycker att de kunde ha tagit med allt vi spelade in, säger hon till en reporter på TMZ.

Begravningsscen klipptes bort

Bland annat ska en särskilt stark scen ha klippts bort.

– Det var en begravningsscen som var ganska stark som inte kom med... Avsnittet var ju bara 18 minuter långt, så mycket av det vi gjorde klipptes bort. Hade de inte gjort det kanske slutet inte hade känts så abrupt, säger Alyson Hannigan.

”Det är som ett förhållande”

På frågan om varför fansen reagerade så starkt på avsnittet jämför Hannigan tv-publikens relation till serien med en kärleksrelation.

– Jag tror att det är som när ett förhållande tar slut och det är lättare att bara bli sur på personen och tänka, äsch, du var ändå en usel människa! Säger hon.

Alyson Hannigan avslöjar även att ingen av seriens skådespelare är inblandad i den spinn off-serie det tidigare har ryktats om.

ANNONS

Spara 369 kr nu, streama HBO Max hela året!

Extern länk från HBO Max

Beställ här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

How I met your mother

Alyson Hannigan