Uppgifter: Nikki Amini klar för ”Let’s Dance”

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

1 av 3

Från ”Idol”-domare till rejäl svängom. Enligt uppgifter till Nöjesbladet är Nikki Amini klar för ”Let’s Dance”.

– Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar ”Let’s Dance”-deltagare, säger Åsa Örtengren som är presskontakt för programmet.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet är Nikki Amini, 33, klar för ”Let’s Dance”. Nikki har varit jurymedlem i TV4:s ”Idol” under två säsonger, men ska nu alltså ta klivet från jurybåset till dansgolvet.

Nikki är idag verksam som ”Head of global marketing” på Amuse som titulerar sig som världens första mobila skivbolag. Hon har tidigare varit ”International marketing manager” på Universal

Men nu är det alltså dansgolvet som sägs gälla för Nikki. Hon får i så fall sällskap av bland andra Gunde Svan, 56, Viktor Frisk, 22, Margaux Dietz, 27, och Britt Ekland, 75, som alla är officiellt klara för programmet.

Alshammar utanför dansstudion

I fredags kunde Nöjesbladet också berätta att förra elitsimmerskan Therese Alshammar, 40, enligt mycket initierade källor ska tävla i ”Let’s Dance”. Hon fångades till och med på bild i fredags när hon anlände till träningslokalerna i Frihamnen i Stockholm.

Åsa Örtengren som är presskontakt för programmet vill inte kommentera Nikki Aminis eventuella medverkan.

”Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar ”Let’s Dance” deltagare”, skriver hon i ett sms på söndagskvällen.

Nöjesbladet har sökt Nikki Amini för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol