Let’s dance

Kärleksparen i ”Let's dance”

Av: 

Linda Widman

Martin Lidberg och Cecilia Ehrling var först ut. Året efter kom Tony Rickardsson och Christina Samuelsson. I år är det Niclas Wahlgren och Laila Bagge som står för ”Let's dance” hetaste romans.

Martin Lidberg och Cecilia Ehrling var först ut. Året efter kom Tony Rickardsson och Christina Samuelsson. I år är det Niclas Wahlgren och Laila Bagge som står för ”Let's dance” hetaste romans.

Foto: gunnar sejbold, andreas bardell, johan wessel

TV

Samba, tango, salsa och rumba.

Det har gått hett till på ”Let’s dance” dansgolv genom åren. För vissa av dansparen har de heta danserna även fortsatt ut i privatlivet.

Att ”Let’s dance” var en kärleksfälla, kunde Aftonbladet avslöja redan under första säsongen 2006. Då kom rapporter om mycket vänskapliga band och hemliga sexmöten.

Martin & Cecilia

”Let’s dance” första officiella kärlekspar kom dock säsongen efter med vinnarparet Martin Lidberg, 36, och Cecilia Ehrling, 24. Romansryktena började tidigt under programmet, men det var inte förrän serien var helt över som paret bekräftade sin kärlek.

– Jag hade skojat innan att jag kanske skulle träffa min kärlek genom ”Let’s dance” och så gjorde jag, skriver Cecilia Ehrling på sin hemsida.

Paret förlovade sig några månader efter programmets slut och håller fortfarande ihop i dag.

Tony & Christina

Säsongen efter var det dags igen. Speedwaystjärnan Tony Rickardsson, 38, kom på andra plats i ”Let’s dance” med danspartnern Annika Sjöö, 27, men det var med en annan dansare det sa klick. Under tävlingens gång fattade nämligen speedwaystjärnan tycke för dansaren Christina Samuelsson, 32, som fick lämna programmet tidigt med Ulf Larssons.

Drygt ett år senare väntar paret nu sitt första barn.

– Vi är jätteglada och det känns spännande, säger Christina Samuelsson till Nöjesbladet i dag.

Niclas & Laila

”Let’s dance” fjärde säsong är givetvis inte sämre på kärleksfronten.

I går kunde Nöjesbladet meddela att Laila Bagge, 36, och Niclas Wahlgren, 34, har gått ut med sin kärlek.

Paret, som tidigare hade setts kyssas på en bar i centrala Stockholm, var först förtegna och fnittriga om den påstådda romansen, men kunde sedan inte hålla inne känslorna.

– Jag tycker att Niclas är helt fantastisk, sa Laila till Nöjesbladet i går och fick snabb respons av sin pojkvän:

– Laila är en underbar människa. Jag är hemskt förtjust.

Fem avsnitt är nu kvar av säsongens ”Let's dance”. Om ännu fler gnistor kan uppstå bland deltagarna i Sveriges hetaste tv-program, återstår att se.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet – handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance