”Mästarnas mästare” sågs av miljonpublik

Foto: Vann kampen om tittarna Fler än 2,3 miljoner såg ”Mästarnas mästare” i går.
TV

Söndagens tv-vinnare blev ännu en gång ”Mästarnas mästare” som lockade 100 000 fler tittare än förra veckas premiäravsnitt.

Uri Gellers "Fenomen" och Peter Magnussons "Stockholm-Båstad" hade det lite kämpigare.

”Mästarnas mästare” hade under söndagen 2 323 000 tittare, enligt MMS. En ökning med cirka 100 000 tittare sedan förra helgens premiär. För de andra kanalerna gick det inte lika bra. ”Stockholm-Båstad” blev den stora förloraren då de tappade 170 000 tittare och därmed sågs av 510 000 personer.

Förra söndagen hade även ”Bachelorette” premiär på TV3, men på grund av de dåliga tittarsiffrorna så valde de att flytta programmet till måndagar. Istället ersattes programmet av ”Bones” som i helgen sågs av 134 000 personer.

Kanal 5:s ”Fenomen”, med världsmentalisten Uri Geller i spetsen, tappade också cirka 60 000 tittare jämfört med förra veckans premiär. Nu såg endast 210 000 tittare mentalisterna uppträda i direktsändning.

– Kring "Fenomen" så finns det ett fantastiskt engagemang. Folk ringer in och berättar vad som har hänt under sändningarna och så skickar de MMS och videoklipp från vad som har utspelat sig i vardagsrummet under programmets gång. Självklart vill vi att fler ska titta, men det är hård konkurrens, säger Dan Panas, presschef Kanal 5.