Gladiatorerna får skamliga sexmejl

Gladiatorn Toro: Jag får 3-4 dejtförslag om dagen

Dejtar ingen beundrare Gladiatorn Ako ”Toro” Rahim tycker att responsen från sina fans är kul men tycker att det känns lite ­ytligt. ”De hörde ju inte av sig när jag inte var gladiator”, säger han.Foto: PETTER KARLBERG/TV4
Dejtar ingen beundrare Gladiatorn Ako ”Toro” Rahim tycker att responsen från sina fans är kul men tycker att det känns lite ­ytligt. ”De hörde ju inte av sig när jag inte var gladiator”, säger han.Foto: PETTER KARLBERG/TV4

Läderunderkläder på bästa sändningstid i TV4.

Ett säkert sätt att få ­inboxen att svämma över av skamliga inviter.

– Jag får tre-fyra dejt­förslag om dagen, säger ­gladiatorn ”Toro”, Ako ­Rahim.

Stinger.
Stinger.

70 procent skriver bara ”mums!”.

25 procent går rakt på sak – ”ligga?”.

Så sammanfattar gladiatorn ”Prime”, Mikael Hollsten, 28, aktiviteten i sin Facebook-­inbox efter att ”Gladiatorerna” började visas i januari.

– Jag blir nästan lite brydd av att folk kan vara så rakt på sak, det är lite kaxigt. Jag skulle aldrig ­våga skriva sådana saker, säger han.

”Lite ytligt”

Gladiatorn ”Toro”, Ako ­Rahim, 27, får tre-fyra dejtförslag om dagen via Facebook och sin blogg. Han tycker ­responsen är kul men han kan inte tänka sig att gå ut med ­någon som kontaktar honom via ­nätet.

– De hörde ju inte av sig när jag inte var gladiator, att de bara har sett mig ­genom tv-rutan känns lite ­ytligt.

”Dominerad av tjej”

Han förklarar att de ­kvinnliga gladiatorerna får ta emot de skamligaste ­förslagen.

– Jag hörde till exempel om någon kille som hade hört av sig och ville bli ­dominerad av en muskulös tjej.

Cajsa ”Stinger” Nilsson, 35, har varit tvungen att blockera några personer som gått över gränsen när det gäller raggandet.

Ökat lavinartat

Hon menar att kontakten med tittarna ökat lavin­artat sedan tidigare säsonger.

– Nu kommunicerar ju folk via Facebook. Jag har fått vissa meddelanden som varit så konstiga att jag raderat dem direkt, det är kul att folk uppskattar det man gjort – men inom vissa ramar.

Många barn skriver

Men kontakten med ­tittarna är inte uteslutande kärleksförklaringar. Enligt Mikael Hollsten är det ­också många barn som vill skriva till sin idol och ­träningsintresserade som vill ha tips.

– En kille ringde mig med privat nummer och ville ­berätta om sin gladiatorkaraktär han tänkt ut. Han ­berättade sin längd, vikt och hur mycket han tog i bänkpress och undrade om han platsade i programmet. Han ringde ofta, till slut var jag ­faktiskt tvungen att sluta svara.

Publisert: