”Skitdåligt av juryn”

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Bottenbetyget gör Pär-Ola ursinnig – Irving slår tillbaka

1 av 3 | Foto: Andreas Bardell
”JÄVLA SIFFROR” Pär-Ola Nyström är besviken och förbannad efter att ha åkt ut ur ”Let’s dance”. Tony Irving gav hästbonden en etta. ”Jag vet inte hur det här fungerar med ’Let’s dance’. Om det var förbeställt att de skulle ha de här jävla siffrorna uppe”, säger Pär-Ola. Foto

Pär-Ola Nyström fick bottenbetyg – och tvingades lämna ”Let’s dance”.

Nu går han går till hård attack mot juryn.

– De tittade inte på min dans när de gjorde bedömningen, säger tv- bonden.

Juryn fällde stenhårda kommentarer efter Pär-Ola Nyströms, 38, dans.

Tittarna kunde se hur hästbonden, påtagligt obekväm, försökte hålla tillbaka tårarna inför tv-kamerorna. När domarna meddelade sina poäng var besvikelsen total.

Efter sändningen går tv-bonden till hårt angrepp mot juryn. Han menar att de bestämt sig på förhand för att sänka honom.

– De tittade inte på min dans när de gjorde bedömningen, säger Pär-Ola Nyström.

– Jag vet inte hur det här fungerar med ”Let’s dance”. Om det var förbeställt att de skulle ha de här jävla siffrorna uppe. Jag vet inte, jävligt pinsamt att stå där i alla fall.

”Tagen på sängen”

Pär-OIa Nyström är ordentligt besviken juryns bedömning.

– Jag blev tagen på sängen. Om man sätter en etta på någon så har man knappt mer än att snörat på sig dansskorna. Det fick jag och det tycker jag var skitdåligt.

Han tror att domarna kan ha haft ett horn i sidan till honom redan från början.

– Jag kan inte se någonting annat. Eller, jag vet faktiskt inte.

Juryprofilen Tony Irving, som gav Pär-Ola lägsta möjliga poäng, slår i från sig. Han tycker tv-bonden fick vad han förtjänade.

– Pär-Ola är en otroligt dålig förlorare. Jag har varit domare i över 20 år och det är inget jag sätter på spel för ett underhållningsprogram. Jag dömer det som presteras framför mig och det enda han gjorde var att trampa i takt, säger Irving.

Visste inte vem han var

Att Pär-Ola Nyström över huvud taget ifrågasätter hans kompetens tycker Tony Irving är skrattretande.

– När en bonde har kunskapen att ifrågasätta mig är den dag jag går i pension som domare. Det kommer att ta honom 30 år att få den kunskap jag har. Den dagen han förklarar för mig hur man bedömer dans är den dagen jag förklarar för honom hur man är en bonde.

Tony Irving har svårt att förstå hur juryn skulle ha haft något emot Pär-Ola Nyström redan från start.

– Jag hade ingen aning om vem han var innan säsongen startade. Dessutom dansade han med Janette, som alltid varit juryns ängel. Han har fått de bästa förutsättningarna, så hur ska vi kunna ha ett horn i sidan till honom?

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN