Ensam mamma söker

Deltagarna flyttade för kärlekens skull

Av: 

Johanna Schreiber

TV

Fortfarande ihop - tre månader efter ”Ensam mamma söker”

Foto: Tre månader efter att finalen i ”Ensam mamma söker” spelades in är My Hammar och Viktor Kjellén fortfarande ett par.

I kväll gjorde de sina val.
Men vad hände egentligen när kamerorna stängts av och vardagen smög sig på?
Nöjesbladet vet.

Foto: Jane och Martin.

Tre månader efter att de packat sina väskor och rest hem från Budapest är My Hammar och Viktor Kjellén fortfarande ett par.
– Vi är jättekära! Direkt efter programmet ändrade vi relationsstatus på Facebook, berättar en lycklig My Hammar när Nöjesbladet når henne.
I mitten av december packar hon och Charlie återigen kappsäcken - för att flytta ner till Viktor i Göteborg.

– Han har till och med bytt jobb för min skull, så att vi har kunnat ses på helgerna. Det har inte gått en helg sedan programmet slutade spelas in utan att vi setts, säger My Hammar.

Fler flyttade

Även Jane Elmér har valt att förflytta sig till en större stad efter programmet - till sin Martin Synnerud. Sedan mitten av augusti bor hon tillsammans med honom, och hans söner Rasmus och Love i Stockholm.

– Efter minisemestern där i början var resten av programmet bara en nödlösning, jag visste med en gång att det var rätt, säger Martin Synnerud.

”Tar ett steg i taget”

Även My visste tidigt under inspelningen att det var med Viktor som det klickade till.
– Vi brukade smyga iväg och kyssas när kamerorna stängts av. Och produktionsteamet hade absolut inga invändingar till det, berättar hon.

Trots att Viktor precis köpt lägenhet kommer My och Charlie att bo ensamma i Göteborg.
– Vi får ta ett steg i taget, men som sagt: vi är superkära, säger My Hammar.

Svårt hålla hemligt

I Janes fall har det blivit så att hon bor tillsammans med Martin Synnerud och killarna. Något som har gjort det svårare för dem att hålla upplösningen av programmet hemlig.

– Visst har det blivit lite svårt att hålla det här hemligt för den närmaste familjen och vännerna, särskilt när killarna har tagit hem kompisar från dagis och skolan. Men det fungerar skitbra här. Vi är en hel familj nu, säger Martin.

Hannah Jakobsson har lämnat ”Ensam mamma söker” bakom sig, och avböjer att kommentera.

ANNONS EXTERN LÄNK

Lyko fyller år - firar med upp till 25 % på nästan allt!

Lyko

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Ensam mamma söker