Jennie i ”Biggest loser”: ”Vi är två starka kvinnor”

TV

I kväll avgörs finalen mellan Pierre, Sandra och Jennie

1 av 3 | Foto: Sandra Wikström och Jennie Thellberg.

De är vänner, har båda varit med i ”Idol” och kom som ett lag till ”Biggest loser”.

De har kämpat tillsammans – men nu tävlar Jennie Thellberg och Sandra Wikström mot varandra i den stora finalen.

– Det är jävligt coolt. Vi är två starka kvinnor och vårt mål var att ta oss till final båda två, och där står vi, säger Jennie.

I kväll gör tre tävlande upp om titeln ”Biggest loser 2016” och en vinstsumma på 250 000 kronor. Det står mellan Pierre Kjellman, 42, som från början med sina 180 kilo var tävlingens tyngsta deltagare, Sandra Wikström, 26, och Jennie Thellberg, 20.

Sandra och Jennie är artistkolleger och vänner. Båda har tidigare medverkat i Idol. Genom hela tävlingen har de funnits där för varandra.

Om någon av dem skulle ta hem segern skulle det bli den första kvinnliga vinnaren av svenska ”Biggest loser” någonsin, vilket de båda har satsat hårt på.

– Vi hade alltid varandras ryggar även om det var tungt. Sedan tror jag att vi sporrade varandra i tystnad. Att vi båda verkligen ville till final och bli den första kvinnan som vann, säger Jennie Thellberg.

”Sa från början att vi skulle stå i final”

Nu tävlar de inte längre som ett team. Endast en person kan ta hem segern. Men ingen av dem tycker att det är jobbigt.

– Det är klart att det är tävling och att det handlar om en vinst, men det påverkar inte min relation till någon, säger Sandra Wikström.

– Vi båda ville ju verkligen vinna, men det var väldigt kul för vi båda sa från början att vi ska stå i finalen tillsammans.

Jennie håller med:

– Det är en jävligt cool känsla. Vi kom dit tillsammans, vi kämpade och tog oss till final båda två. Det tyder bara på hur starka vi är, säger hon.

”Biggest loser”-finalen sänds på Kanal 7 i kväll klockan 21.

ARTIKELN HANDLAR OM