Tv-bolaget försökte ragga upp Nina, 48, till ”Ex on the beach”

TV

Dokumamman om mejlmissen: ”Jag skrattade så jag höll på att dö”

1 av 3 | Foto: Nina Valborg

När Nina Valborg, 48, öppnade mejlboxen tappade hon hakan.

I ett brev uppmanades hon att söka in till nya säsongen av ungdomssexsåpan ”Ex on the beach”.

– Jag skrattade så jag höll på att dö, säger hon.

”Vi söker dig som är singel som drömmer om den ultimata semesterupplevelsen. Tillsammans med andra heta singlar kommer du att spendera oförglömliga veckor på en fantastisk plats med sol, bad och fest”.

Så raggar produktionsbolaget Meter upp habiliteringsassistenten Nina Valborg, 48, i Nacka inför kommande säsongen av Kanal 5:s sexsåpa ”Ex on the beach”.

– Jag skrattade så jag höll på att dö, de frågade ”eftersom jag varit med i deras produktion förr”. För flera år sedan var jag och min dotter Cassandra med i ”Sol, fest och oroliga föräldrar”, jag misstänker helt klart att de blandat ihop mig med min dotter. Det hade varit konstigt om de hade 20-åringar där och så dyker det upp en 48-åring bland alla, säger hon och skrattar.

”Som valrossar”

– Inget ont om 45 plus-människor men jag såg framför mig hur jag solade på stranden som en vit binnikemask och det kommer valrossar inflytande iland, de här exen liksom. Det ble en parodi i mitt huvud, säger hon.

Programmets pressansvarige Anders Kilander är ovetandes om händelsen när Nöjesbladet ringer upp.

– Castingen pågår för fullt och precis som tidigare letar vi letar efter nya färgstarka singlar. Vi har all respekt för Nina Valborg, en respekt som bara växer när hon gör exakt på pricken samma analys som vi av mejlet hon fått. Frågan från produktionsbolaget skulle naturligtvis ha gått till hennes dotter, säger han.

Som pencillin?

Pencillinet var ju ett misstag, som senare visade sig bli en succé, kanske har ni hittat på ett lysande programformat? Ett ”Ex on the beach: Senior edition” för mer mogna kvinnor och män?

– Jag har inga mer kommentarer än det jag sa innan.

ARTIKELN HANDLAR OM