Doreen Månsson skadad på fortet

TV

Fick bäras ut på bår

1 av 3

Doreen Månsson hoppar på kryckor.
Hon har gjort illa benet under inspelningarna av ”Fångarna på Fortet” och fått värktabletter mot smärtan som fått henne att somna mitt i maten.

– När jag vaknade låg jag med huvudet precis bredvid en tallrik full med pasta, säger hon.

Inspelningarna av "Fångarna på Fortet" är i full gång. Nöjesbladet kunde igår rapportera om att Samir Badran skadat sig och fått åka ambulans till sjukhuset under inspelningarna. Även programledaren Doreen Månsson skadades under inspelningarna. Hon gjorde illa sitt ben när hon landade fel på en skyddsmadrass.

– Vi fick pausa inspelningen när detta inträffade, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för programmet.
– Det blev ett jäkla pådrag och jag fick bäras ner på bår från Fortet. Jag och Samir åkte på bår tillsammans. Vi låg bredvid varandra på varsin bår på båten. Sedan låg vi i en korridor tillsammans. Det gick väldigt snabbt och det gick bra, säger Doreen.

Åker rullstol på flygplatsen

Först trodde läkarna att benet var brutet, men efter röntgen visade det sig att det är en muskulär skada, berättar Doreen. Hon hoppar nu på kryckor och ska ska skjutsas i rullstol på flygplatsen för att hinna med flighten hem.
– Det gör ju ont i mitt ben. Jag har fått värktabletter och hoppar på kryckor och det kommer ta tid mellan terminalerna. Så det är inte av dramatiska skäl jag har rullstol.

Tabletterna har gjort henne så trött att hon råkade somna mitt i maten.
– TV4 kom och lämnade mat till mig och jag började käka den. När jag vaknade låg jag med huvudet precis bredvid en tallrik full med pasta. Not so glossy, säger hon och skrattar.

Doreen är mycket nöjd med hur TV4 hanterade situationen när hon skadades, berättar hon.
– Säkerheten är första prio på fortet. Vi har proffesionella säkerhets- och läkarteam som är med under alla inspelningar och går ständigt igenom våra säkerhetsrutiner med våra deltagare, säger Jonathan Nordin.

Vill slänga kryckorna

Planen nu är vila och Doreen hoppas på ett snabbt tillfrisknande.
– Jag hoppas kunna slänga kryckorna redan på Arlanda, för då är jag ju hemma. Men det är trappor upp till mitt hus och upp till sovrummet. Så jag tänkte sätta familjen på lite jobb. Jag kanske ska ha en liten ringklocka att plinga i, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM