Smail: ”Cirkus Magaluf” blir min sista såpa

Av: Julija Sidner

Publicerad:
Uppdaterad:

– Jag har gett mina päron mycket huvudvärk

1 av 5

Smail skröt om att han legat med 330 tjejer under "Paradise hotel".

Nu är han tillbaka i nya skandalsåpan – som blir hans sista.

– Nu när jag gör tv så ska jag göra mer seriösa uppdrag, där jag liksom inte super eller ligger i tv, säger Smail. 

Smail Alihodzic, 25, är väldigt lugn och samlad. Den ofta kaxiga killen som visas i rutan är som bortblåst, men en viss glimt i ögonvrån lyser ändå igenom. Han har bestämt sig, ”Cirkus Magaluf” blir hans sista såpa.

– För min del har det varit så att jag varit med i såpor för att det är kul, men sen gör jag det för att jag får bra pr av det. Jag har ju en baktanke med det.

Han har redan tagit ett kliv mot en seriösare karriär, då han under våren kommer att delta i organisationen ”Fatta mans” stafettpodcast.

– Jag tyckte att det var kul att göra. Jag har många ungdomar som följer mig. Jag vill vara en bra förebild och sådant tycker jag är viktigt.

Deltar i ”Fatta man”

Smail förutspår att vissa nog kommer att bli chockade av podden, men faktum är att han alltid haft tankar om manlighet, detta redan som ung.

– När jag hänger med killar som säger ”hon är en hora, jag ska knulla henne” så tycker jag inte om hur det låter. Det låter löjligt, som att man är cool om man säger fula saker om tjejer. Jag har alltid haft de åsikterna, det är bara det att nu har de blivit hörda.

En av anledningarna till att han gör ett ställningstagande för jämställdhet är hans mamma. När Smail växte upp jobbade hans pappa mycket. Hans mamma var därför den som tog hand om honom och hans två syskon.

– Vi har varit jobbiga, vi har inte vart de där barnen som bäddade sina sängar, eller som satt tysta och åt vid matbordet. Vi är tre killar som är väldigt energiska och gapiga allihopa. Hon har lyckats hålla allt det i schack och i styr, samtidigt som hon hade ett heltidsjobb, det är ju som att ha fem olika heltidsjobb.

– Jag har tänkt att min mamma gör saker som de flesta män inte skulle kunna göra, så vad är en man att säga till henne att hon är mindre värd. Jag blir känslosam när jag pratar om det, för jag vet hur jobbigt hon har haft det.

Rörd av att prata om mamma

Smail blir rörd när han pratar om sin mamma och sin uppväxt. Det har inte alltid varit lätt, bland annat berättar han att han varit påverkad av det område han växt upp i.

– Jag gjorde dumma saker, jag gjorde saker som jag i dag aldrig skulle få för mig att göra. Det berodde mycket på omständigheterna. Jag växte upp i områden där det var mycket skit och mycket problem. Oftast var det många av de här äldre som ville att jag skulle gå på fel bana och erbjöd mig dittan och dattan, för att vara en så ung grabb var det väldigt mycket pengar det rörde sig om ibland.

– Men sen någonstans när jag var runt 16 år förstod jag liksom att okej, om jag går den här vägen, så finns det ingen återvändo, då kan det sluta på två sätt och inget av sätten var positiva.

”En mer avslappnad sida”

Han berättar att vändpunkten kom när han sårade sin mamma. Hon började må väldigt dåligt av Smails beteende.

– Mina föräldrar kom hit med mig 1993 från Bosnien, det enda de hade med sig var en påse med mina blöjor. Jag tänkte att mina föräldrar har krigat och byggt upp allting, flyttat oss från Rosengårds värsta kvarter till en villa i ett fint område. Sen ska jag gå och göra problem som får dem att må dåligt.

När Smail sökte till ”Paradise Hotel” hade han redan kommit på fötter igen. Han hade bland annat bott i Barcelona under en tid och tagit tag i sig själv på allvar. Den Smail vi tidigare träffat i Paradise, skiljer sig en del från den vi kommer att träffa i Magaluf.

– Jag var ju mig själv i ”Paradise Hotel”, men omständigheterna var annorlunda. Nu kommer man att få se en mycket mer avslappnad sida som är väldigt godhjärtad, något som är mer likt mig.

Publicerad:

LÄS VIDARE