”Jag hinner inte laga mat själv”

TV

Ett ögonblick Kristina Kappelin, 48,

Sportbladets Italien-korrespondent som gästar Tina Nordström i kvällens ”Tinas kök”:

Foto: Kristina Kappelin.

Vad lagade ni för mat?

– Min tanke var att göra något som är typiskt för det kök jag lever i nu. I Rom är det väldigt populärt med inälvsmat, så vi gjorde kalvbräss. Sen gjorde vi kronärtskockor och lammkotletter, som också är populärt i Italien.

Hur pass matintresserad är du själv?

– Väldigt. Jag tycker om att gå på restaurang, men har tyvärr inte så mycket tid att laga mat själv.

Är det italienska köket världens bästa?

– Nej, det skulle jag nog inte säga. Det finns många fantastiska kök i världen.

Favoriträtt?

– Svårt att säga, men lamm är det godaste köttet och jag gillar väl tillagade grönsaker.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– En lång intervju med fotbollsspelaren Francesco Totti.

Fakta:

Jon Forsling