Jesper Parnevik

”Det kan vara det sjukaste du sett”

Av: 

Linn Elmervik

TV

NÖJESBLADET AVSLÖJAR: Udda möten när Parnevik bjuder in kändiseliten

En brokig skara intar golfstjärnans hem när realityserien ”Parneviks” har premiär.

Men innan inspelningarna var Jesper Parnevik mycket tveksam till en besökare.

– Jag var väldigt emot att ha honom som gäst, säger han.

Kardashian, Osbourne och Montazami är familjer som alla visat upp sitt privatliv i närgångna realityserier. Nu står familjen Parnevik näst på tur. I ”Parneviks” bjuder golfproffset Jesper Parnevik, 49 med familj in kamerorna i sin 1 300 kvadratmeter stora lyxvilla i Florida och får samtidigt besök av kända gäster.

Först ut är den något överraskande trion Lars Ohly, Samir Badran och prinsessan Birgitta. Tillsammans åker de hem till Jesper, hans fru Mia och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix för att umgås, bada, äta middagar – och spela golf.

– En större blandning gäster än så kan man nog inte få. Det var väldigt roligt, säger golfspelaren.

”Blev kär i Samir”

Gästlistan utarbetades tillsammans med tv-produktionen, men när ”Paradise hotel”-deltagaren och Melodifestivalen-aktuelle Samir Badran kom på tal var Jesper Parnevik från början tveksam. 

– Jag måste erkänna att jag inte var så jättesugen. Jag hade hört att han varit med i ”Paradise hotel” och förstod inte varför han skulle vara med hos oss.

Men efter ett första möte vände allt.

– Hela familjen blev kär, och ungarna ”dog för honom”, berättar Jesper Parnevik och får medhåll av sin fru Mia.

– Samir är en sådan som har blivit missförstådd, fast han egentligen är en smart kille. Han har ett hjärta av guld, säger hon.

Utlovar överraskningar

Jesper Parnevik vill inte avslöja för mycket om premiäravsnittet, men berättar att han bland annat avverkade en golfrunda med intresserade Prinsessan Birgitta. Dessutom utlovar han dramatik.

– Det händer så otroligt sjuka saker att folk kommer att tro att det är regisserat, men det är det inte. En av gästerna gjorde att jag fick min största överraskning på länge. Det kan nog vara det sjukaste du sett, säger han.

”Parneviks” har premiär på TV3 den 16 mars.

Jesper om...

Samir Badran: "Det är svårt att beskriva honom, killen är ett fenomen. Vem som helst som träffar honom blir kär inom 30 sekunder. Han har en speciell utstrålning.

Prinsessan Birgitta: ”Hon är väldigt rolig, skön och har en grym energi för sin ålder. Det är väldigt intressant att höra henne berätta om allt hon gjort i sitt liv, och hon säger alltid vad hon tycker”.

Lars Ohly: ”Väldigt trevlig, och det var extra roligt att han hade lite annorlunda åsikter om monarki än oss. Mina barn kallar honom kommunisten och min fru och han rök ihop under matlagningen”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Jesper Parnevik

Samir Badran

Lars Ohly

TV3