Kärleksbråk - hos pappan

TV

Känslorna svallar över för Jane och Therese

1 av 3 | Foto: Tuff ankomst Jane Elmér, 31, flyttar in hos Martin Synnerud en dag efter de andra tjejerna. Så fort hon stiger in i lägenheten sprider sig en iskyla genom rummet .

Fem tjejer slåss om pappans kärlek.

Så fort kameran stängs av skär det sig totalt mellan Therese Strömberg, 27, och Jane Elmér, 31.

– Det var inte alls kul, säger Therese.

Martin Synnerud, 32, och hans två söner bjuder in de fem återstående tjejerna i ”Ensam mamma söker”att bo i hans lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

När Jane Elmér, 31, anländer en dag sent till den kärlekssökande pappan Martins lägenhet i Stockholm, är det uppenbart att det inte är en entré de andra tjejerna har längtat efter.

”Inte riktigt schyst”

– Det blev skillnad när hon kom in, det blev en helt annan stämning, som hon satte. Om hon mådde bra, hade vi det bra, om hon mådde dåligt så fick vi anpassa oss efter det. Det var hela tiden efter hennes humör, , säger Therese Strömberg, 27.

Situationen var mycket mer infekterad än vad tv-tittarna får se i programmet.

– Hon tog på sig väldigt mycket ”fultid” med Martin, om man säger så. Vi fick ta hand om barnen och det var inte riktigt schyst, säger Therese.

Stundtals ledde det till riktigt dålig stämning i lägenheten, menar Therese.

– Barnen, även de tyvärr, hamnade i skottlinjen. Det var inte alls kul. Martin tyckte nog att det var väldigt, väldigt jobbigt, säger hon.

Men Jane Elmér själv ser inga problem med sitt förhållningssätt till de andra tjejerna.

Vill inte bli vän

– Jag är inte den som ryker ihop med folk och jag har sagt det innan: jag är inte där för att träffa nya vänner över huvud taget. Jag är där för Martins skull, säger hon.

– Det är mitt sätt att vara över huvud taget. Frånvarande kanske de tycker att jag har varit därför att jag inte har lagt någon energi på att lära känna tjejerna.

Nöjesbladet har sökt Martin Synnerud.