Victorias vän klar för ”Arga snickaren”

TV

Andrea Engsäll ny inredare i Kanal 5:s program

Foto: Andrea Engsäll gör sällskap med Anders Öfvergård i ”Arga snickaren” nästa säsong.

Kronprinsessan Victorias bästis slår sig samman med arga snickaren.

Nu kan nöjesbladet.se avslöja att Andrea Engsäll, 34, blir ny inredare när Kanal 5:s program kommer tillbaka med en ny säsong i vår.

– Han kallas arga snickaren av en anledning. Jag har fått stå på mig några gånger, säger hon och skrattar.

Andrea Engsäll, 34 har en hel del på sin resumé: hon har jobbat på reklambyrå, varit marknadschef på Steninge Slott samt dykt upp i programmen "Homestyling" och "Till salu" på Kanal 5 som inredare.

Men för allmänheten är hon kanske mest känd som en av kronprinsessans närmaste väninnor. Victoria är bland annat gudmor till Andrea Engsälls dotter Diana, och hennes ex-make Niclas var delaktig i att designa bröllopet mellan Victoria och Daniel Westling 2010.

– Det är en underbar person, så jag har inget problem att bli förknippad med henne. Samtidigt vill jag förstås stå på egna ben, säger hon.

"Vi bråkade en del"

Nu är det klart att Kanal 5 gör en ny säsong av "Arga snickaren" i vår, och att man har gjort klart med Andrea Engsäll som programmets nya inredare. Hon kommer även att synas i de sista två programmen av den pågående höstsäsongen – program som redan har spelats in.

Anders (Öfvergård) kallas arga snickaren av en anledning. Jag har fått stå på mig några gånger. Till exempel tycker han inte om att ha spots i taket, det där bråkade vi en del om, säger hon och skrattar.

– Han blir arg för att han känner så mycket för familjerna, och för att han engagerar sig så mycket i deras öden, fortsätter hon.

Vad är det som lockar med att vara med i programmet?

– Det roligaste är att det innebär ett otroligt lyft för de familjer som vi jobbar med. Om man har haft ett dysfunktionellt boende innan är den mentala aspekten av att få ett nytt hem väldigt stor, säger Andrea Engsäll.