Söp ner ”Glamour”- stjärnan - för att få honom att ställa upp

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter bjöd på sprit för att få med Ron Moss i sin tv-serie

1 av 3

Agnes-Nicole Winter skyr inga medel.

För att få med ”Glamour”-stjärnan Ron Moss i sin nya tv-serie super hon ner honom - medan kamerorna rullade i ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Det fick honom ju att säga ja, säger hon.

Med hjälp av alkohol lyckades Agnes-Nicole Winter, 59, få sin vän Ron Moss att tacka ja till att medverka i en kommande tv-serie.

I 25 år spelade han rollen som Ridge i ”Glamour”, men innan dess hade Ron Moss, 63, också en Billboard-etta med gruppen Player och låten ”Baby come back” och nu hoppas Agnes-Nicole att hans stjärnglans ska hjälpa henne att lansera en ny tv-satsning.

– Den ska delvis vara i Sverige och det kommer vara amerikanska stjärnor med. Ron kommer vara en av dem för nu har han ju sagt ja, säger hon och skrattar när Nöjesbladet träffar henne i Stockholm.

Vin och vodka

Hur övertalningen gick till fångades på film av ”Svenska Hollywoodfruar”. Agnes-Nicole Winter tog med sig vin och vodka till hans hem och gjorde allt för att få honom berusad.

– Om jag får honom att säga ja så kommer alla andra haka på mycket lättare. Jag behöver ha hans namn helt enkelt, säger hon i programmet som sänds på TV3.

”Han har en crush på mig”

Efter ett antal glas vin och ren vodka lyckas Agnes-Nicole Winters taktik. När hon också lovar Ron Moss att hans musik kan vara med i tv-serien säger han till slut ja.

– Han är en jättegod vän, vi har känt varandra i tre fyra år som riktigt goda vänner. Han har en liten crush på mig. Men han är gift. Jag är bra kompis med hans fru också, men hon är Playboymodell så jag tror inte att hon bryr sig så mycket. Här i Hollywood delar folk med sig. Vissa i alla fall, jag gillar inte att dela med mig så mycket, säger Agnes-Nicole Winter till Nöjesbladet med ännu ett stort skratt.

Nu är hon i Sverige under ett par veckor och hoppas få till möten med tv-kanaler för att sälja in sitt nya tv-projekt där hon nu kan stoltsera med en ”Glamour”-stjärna bland de medverkande.

Publicerad: