Wollter i tårar efter sändningen: Räddad av tittarna igen

avAndreas Hansson, Adam Wännman Zetterqvist

1 av 2

Hade juryn fått bestämma hade hon tvingats åka hem.

Men tittarna har räddat Stina Wollter.

Efter fredagens sändning brast hon i tårar.

Juryn har satt Stina Wollter i botten de två senaste omgångarna av ”Let’s dance”. Men folkets kärlek har räddat henne gång på gång.

När det kommer på tal brister hon i tårar framför Aftonbladets reporter.

– Jag blir rörd när jag tänker på all kärlek som finns, det är så himla fint. De som stöttar mig ser någonting i mig, då känner sig den lilla femåringen i mig sedd och lycklig och sträcker på sig, säger hon och torkar tårarna.

”Jag blev ledsen”

I gårdagens dans hamnade de i baktakt vilket grämde Stina Wollter, inte minst för att dansen var en hyllning till hennes älskade syster Ylva som gick bort i anorexia innan hon fyllde 30.

– Jag blev ledsen, jag skrev till mina syskon och bad om ursäkt men de sa: det där förändrar inte den kärlek du gjorde det med. Men man är rädd att göra sin danspartner besviken, vi jobbar så, sa hon efteråt.

Juryns bottenbetyg gjorde inte saken lättare.

– Det inre barnet i en blir ledsen. Men jag försöker tänka att jag är en enhörning. Nervositeten går i vågor för mig det kommer rusher, det går inte att undvika det är en sådan cirkus det här jag är inte mer än människa, sa hon i torsdags.

”Vara en enhörning”

Hur mår den inre femåringen efter i kväll?

– Jag har tagit hand om henne så jättefint, min dotter har preppat mig så fint, det är hon som sagt att jag ska vara en enhörning i den här världen, jag försöker ta hand om det.

Och åker hon ut nästa vecka är hon lugn med det.

– Då hade det varit meningen, det hade varit okej. Jag försöker inte krampa i det här, säger Stina Wollter.

ARTIKELN HANDLAR OM