Trailernytt! Alba August och Björn Gustafsson försöker göra barn i ”Alla utom vi”

”Alla utom vi”.
”Alla utom vi”.

TRAILER Nu finns ett premiärdatum för, och en första titt på, den nya svenska serien ”Alla utom vi”. En dramakomedi med Alba August och Björn Gustafsson som ett par som desperat försöker göra ett barn med varandra.

Dplay har bytt namn till Discovery+, och den första stora seriesatsningen stavas ”Alla utom vi”. Det rör sig om en dramakomedi baserad på den kanadensiska serien ”How to buy a baby”, med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna som Hilma och Ola. Ett par med en desperat barnlängtan.
Premiär blir det den 12 februari, och så här beskrivs handlingen:
En varm och känslomässig (och ekonomisk) berg- och dalbana om ett pars längtan och svårigheter i att försöka få barn. Ola och Hilma går igenom allt från pinsamma familjemiddagar, danska spermadonatorer och en omgivning med åsikter om hur ”himla enkelt” det är att skaffa barn.
Erik ”Jerka” Johansson, som just nu är Guldbaggenominerad för sin roll i filmen ”Orca”, har regisserat, och har också anpassat manuset till svenska, tillsammans med Sebastian Johansson. Och med på rollistan finns, förutom August och Gustafsson, bland andra Adam Lundgren, Malin Cederbladh, Christopher Wagelin och Göran Ragnerstam.
Så här kommer det att se ut:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publisert:

LÄS VIDARE