Sexsnack på slottet

TV

Härenstam: Man måste släppa kontrollen lite

Foto: Peter jagade arja som fan I kväll är "Stjärnorna på Slottet" tilllbaka i SVT - och i år är de ännu mer frispråkiga. "Peter är inte den som skräder orden. Han är en stor grann karl och han jagade Arja som fan. Så nog förekom det en del snuskrat", säger Magnus Härenstam som här tillsammans med Jan Malmsjö förundrat ser på när Hollywoodskådisen Stormare slätar av schlageresset Saijonmaa.

Hur ser Stormare ut naken?

Det – och hur stjärnorna blev av med oskulden – är bara några av alla pikanta detaljer som avslöjas i årets säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

– Det finns vissa bitar som jag bävar för om de kommer med, säger Magnus Härenstam.

Fem lyxbilar rullar in mot Trolleholm slott.

Ur dem stiger fem etablerade stjärnor. De hälsar artigt på varandra.

Sex dagar senare rullar samma bilar iväg från slottet.

Fick potensmedel

Och på en vecka har:

... Peter Stormare, 54, visat hela härligheten.

... Arja Saijonmaa, 63, blivit utfrågad om eventuellt sex med Palme.

... Jan Malmsjö, 75, fått potensmedel.

... Britt Ekland, 65, berättat om sina kända älskare.

... Och Magnus Härenstam, 66, bekänt sin otrohet.

Bland annat.

– Det är så jävla tråkigt att se människor som har något slags filter. Man måste släppa kontrollen lite, säger Magnus Härenstam.

Det har de gjort – med råge.

Aftonbladet kan i dag avslöja att till och med produktionspersonalen reagerat starkt på stjärnorna på slottets intima avslöjanden och grova sexanspelningar.

– Intervjuerna har varit helt otroliga. De vågar blotta sig så mycket. De har berättat om allt från sexualdebuten till oron som de ibland har känt för att duga, säger en källa som varit med under inspelningen.

Speciellt mellan männen, Peter Stormare, Jan Malmsjö och Magnus Härenstam, har snacket gått varmt, uppger källan.

”Som en hissknapp”

– De har diskuterat kvantitet, hur många kvinnor de har varit med och så ... som man själv kan prata på en fyllefest, säger källan.

Och så var det ju det där med Peter Stormares allra heligaste. Plötsligt under inspelningen slänger superstjärnan av sig alla kläder, något som föranleder en ivrig storleksdiskussion.

– Den är ju stor som en hissknapp, säger Magnus Härenstam och fnissar.

Här är alla stjärnorna

Namn: Britt Ekland. Ålder: 65. Bor: Los Angeles och London. Tre kända produktioner: ”Mannen med den gyllene pistolen”, ”Bara med Britt” och ”Absolutely fabulous”.

Namn: Arja Saijonmaa. Ålder: 63. Bor: Stockholm. Tre kända produktioner: ”Högt över havet”, ”Jag vill tacka livet” och ”Let’s dance 2007”.

Peter

Namn: Peter Stormare. Ålder: 54. Bor: Los Angeles. Tre kända produktioner: ”Fargo”, ”Prison break”, ”Armageddon”.

Namn: Jan Malmsjö. Ålder: 75. Bor: Stockholm. Tre kända produktioner: ”Fanny och Alexander”, Tolvslaget på Skansen, ”La cage aux folles”.

Namn: Magnus Härenstam. Ålder: 66. Bor: Stockholm. Tre kända produktioner: ”Tuppen”, ”Fem myror är fler än fyra elefanter”, ”Jeopardy”.

Det här är "Stjärnorna på slottet":

SUnder en vecka lever fem svenska stjärnor tillsammans på slottet Trolleholm i Skåne. Varje deltagare får under en dag styra över mat och aktiviteter och utsätta gruppen för utmaningar.