Skräcken i Paradise: ”Det var mobbning”

Nya jokern Jasmine: ”Det kändes som att vara tillbaka på högstadiet”

Jasmine Schrewelius blev mobbad i skolan.

I kväll kliver hon i "Paradise hotel" - då kommer skräcken tillbaka.

– Det var mobbningkänslor. Jag blev någon att ta ut sin aggressivitet på, säger hon.

I kvällens avsnitt av "Paradise hotel" i TV3 kommer Jasmine Schrewelius, 23, in som joker.

Hon berättar att det var som att komma tillbaka till högstadiet.

– Jag kom in i en grupp där alla var bekväma med varandra, och de hade bestämt sig för att jag inte var värd att vara där, säger hon.

Hon berättar att känslorna av att vara utfryst var omedelbara.

– Redan första dagen kände jag "vad fan har jag gett mig in i?". Det kändes som att vara tillbaka på högstadiet, att nu ska vi delas upp i grupper igen, säger hon.

”Det var mobbning”

Jasmine Schrewelius säger att det var i synnerhet det andra tjejerna som vände ryggen till.

– Det var mobbningskänslor. Det är alltid så i en grupp att det ska finnas ett svart får. Någon man tar ut sin aggressivitet på, någon som egentligen inte gjort något fel men som får ta emot all skit.

Hon beskriver vistelsen på hotellet som bitvis obehaglig.

– Det är den psykiska pressen. Allting blir tusen gånger värre därinne. Du tänker så mycket, för vem som helst kan sticka dig i ryggen. Jag brukar ta mig ifrån situationer när jag känner att någon inte är bra för mig, men där hade jag ingenstans att fly.

”De vill ligga”

Hon berättar att tankar från skoltiden började komma tillbaka.

– Jag hade en period där jag inte var så lycklig i skolan. Det är jättesvårt att vara i en grupp, och jag vill inte vara den som ändrar på sig för att passa in. Jag gjorde det någon gång i skolan och tänker aldrig göra om det. Jag mår dåligt om jag inte är mig själv.

Jasmine Schrewelius var inte heller speciellt imponerad av de killar som fanns på hotellet.

– När jag såg bilderna på dem frågade jag om det inte fanns några andra. Alltså, de ser ju bra ut men jag har redan haft att göra med sådana killar och vet vad de är ute efter. De vill ligga och få så många tjejer som möjligt efter programmet. Inte min typ av killar helt enkelt. Det var lite för barnsligt för mig.

Ångrar du att du ställde upp i programmet?

– Jag kan säga att jag ångrar det absolut inte. Man lär sig jättemycket och jag har fått flera bra kompisar. Men folk måste verkligen tänka efter om de orkar med trycket det innebär.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN