”Jag är inte rädd av mig”

TV

Schulman och Jihde ska grilla de nya ”Idolerna”

Foto: ANNORLUNDA FRÅGOR ”Jag tror att jag ställer frågor som barn, sånt som vuxna inte riktigt vågar fråga,” säger Katrin Schulman som tillsammans med Peter Jihde ska leda ”Idol – Eftersnack” i TV 400.

Här är det nya ”Idol”-paret.

Aftonbladet kan i dag avslöja att Peter Jihde, 36, och Katrin Schulman, 30, ska leda ”Idol – Eftersnack”.

– Jag kommer att få diarré av nervositet, säger den kvinnliga debutanten.

Hon har aldrig testat programledarrollen tidigare.

– Jag pratar först och biter mig i tungan sen. Därför är det nog bra att ”Eftersnack” sänds på TV 400 och inte TV 4, säger superblogg-

aren.

Förjupar sig

Programmet tar vid när lamporna har slocknat i TV 4:s ”Idol”-studio. Där kommer Katrin Schulman och Peter Jihde att fördjupa sig i det som har hänt under sändningen.

– Peter få ta alla fjantiga ”Hur känns det?”-frågor. Jag är inte rädd av mig. Jag tror att jag ställer frågor som barn, sånt som vuxna inte riktigt vågar fråga.

Hur menar du?

– Hade jag varit med när Amanda Jenssen tävlade så hade jag till exempel velat veta varför hon krälar på scenen hela tiden, om hon tror att hon vinner något på det.

”Skitbra”

Kan bli spännande.

– Jag tror att det kommer att bli skitbra. Det ska bli jättekul. Jag är inte nervös nu utan längtar bara, men jag vet att jag kommer att vara helt förstörd den 5 oktober. Då kommer jag att få diarré av nervositet.