Farmen

”Farmen”-Alis hästjakt gör viral succé

Av: 

Isabel Norman

TV

Ali Kabiri: ”Jag visste inte vad Farmen var”

I säsongspremiären av TV4:s ”Farmen” jagar deltagaren Ali Kabiri en häst.

Klippet har gjort succé på nätet och har över 1,7 miljoner visningar.

– På videon ser ni bara några minuter men jag sprang efter hästen i två timmar, säger han.

I kväll gjorde ”Farmen” comeback.

Innan säsongspremiären hade TV4 lagt upp ett klipp från programmet där deltagaren Ali Kabiri, 27, försöker att lugna ner en häst på gården. Klippet har blivit en viral succé och har i skrivande stund setts 1,7 miljoner gånger på kanalens sajt.

– Det är trevligt att folk uppskattar klippet. Det är flera tusen personer som skriver till mig nu och jag försöker att svara på alla meddelanden. Det tar kraft samtidigt som det är roligt. Jag får positiva hälsningar men det finns vissa hatare också. Fast det är inget jag bryr mig om, säger Ali Kabiri.

Hur står det till med djurrädslan?

– Jag är generellt rädd för djur men sen har jag noll erfarenhet av djur. Det ser du i klippet, exakt så är jag.

Frågar om hästen kan sätta sig ner

I klippet kommer programledaren Paolo Roberto till gården med två hästar och Ali Kabiri fick i uppdrag att på egen hand vakta den mindre av hästarna när Paolo och den nya storbonden Robin Stenberg, 26, åkte i väg för att hämta de andra farmarna. Men det visade sig vara ett tufft uppdrag och Ali Kabiri försökte att lugna ner hästen genom att prata med den:

”Skulle du kunna sätta dig ner. Lägg dig ner och chilla”, säger han till hästen i programmet.

Nu berättar Ali Kabiri att han upplevde att hästen hade panik.

– Jag vet inte om det var mamman till hästen som gick i väg för de är med varandra hela tiden annars. När den andra hästen gick i väg fick den lilla hästen panik. På videon ser ni bara några minuter men jag sprang efter hästen i två timmar. Den sprang runt och var allmänt aggressiv i typ en timme. Inte mot mig direkt men den sprang runt och galopperade hela tiden, säger han.

”Jag har inte sökt till Farmen”

Fick du ingen hjälp från produktionen?

– Jo, efter en timme stängde de av kamerorna och sa att jag kan släppa repet. Att jag inte behövde hålla i repet. För jag höll ju i det hela tiden som ett koppel, säger Ali Kabiri.

Flera personer som har kommenterat videoklippet undrar varför Ali Kabiri sökte till ”Farmen” om han är så rädd för djur.

– Jag har inte sökt till ”Farmen”. ”Farmen” har sökt mig genom rekommendationer från olika håll och så har de följt mig via sociala medier. Jag visste inte vad ”Farmen” var, säger han.

Har du aldrig sett ”Farmen” på tv?

– Nej. Jag visste inte vem Gutta var (Gutta Andersson är gårdens mentor reds.anm). Jag hoppade på det här i sista sekund, drygt fyra dagar innan kom jag med i programmet. De sa att jag skulle kolla på programmet men det gjorde jag aldrig.

ANNONS

Sista chansen! 25% rabatt på makeup för alla hudtyper från IsaDora

Extern länk från MEDS

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Farmen”-deltagarna 2016

ÄMNEN I ARTIKELN

Farmen