André skaffade ny tjej efter tre veckor

TV

Paret från ”Ska vi göra slut?” har ingen kontakt i dag

1 av 4

I ”Ska vi göra slut?” sa André att Malin var hans livs kärlek och att han skulle vara singel i resten av sitt liv om de gjorde slut.

Riktigt så blev det inte – bara tre veckor efter uppbrottet blev han tillsammans med en ny tjej.

– Jag var väldigt sårad, jag hade fortfarande tankar på att försöka lösa det, säger Malin.

I kvällens avsnitt av ”Ska vi göra slut?” såg vi hur Malin Mellkvist, 25, och André Eriksson, 24, valde att gå skilda vägar efter nio år.

Malin hade länge klagat på att André var trött hela tiden, inte pratade med henne hemma och inte ordnade några överraskningar. I programmet kom det fram att André hade fått en diagnos redan på mellanstadiet, som aldrig utreddes vidare. Något som Filip Hammar och Fredrik Wikingsson uppmanade paret att prata om då många av deras problem kunde vara rotat i hans koncentrationssvårigheter och utmattningssyndrom.

Fick veta om nya tjejen på Facebook

Efter programmet uppmanade Malin sin pojkvän att ta tag i diagnosen och utreda det hela närmare. Till slut orkade hon inte tjata om det längre – och paret gjorde slut.

– Han tog inte tag i det. Vi satte oss ned och kände båda två att det var bättre om vi gick i från varandra. Han höll med, även om han var mer kär i mig, men han tyckte det ju var jobbigt med tjat och sånt där, säger Malin.

André flyttade hem till sina föräldrar, men han och Malin hade fortfarande kontakt. Tills en dag, då han ignorerade hennes samtal.

Dagen efter såg hon att han var i ett nytt förhållande på Facebook – tre veckor efter att de hade gjort slut.

”Kom som en chock”

Malin säger att hon blev väldigt förvånad, eftersom André hade sagt att han inte tänkte hitta någon ny.

– Jag hade inte berättat det för så många, så det kom som en chock för jättemånga. Och för mig. Jag var väldigt sårad, jag hade fortfarande tankar på att försöka lösa det, säger Malin.

Hon försökte ringa för att få en förklaring. Till slut fick hon tag på honom.

– Då sa han att han hade börjat tänka på sig själv, han har ju alltid varit den som har tänkt på alla andra innan. Han sa att han tyckte att det kändes bra och det kändes hårt att höra. Det var svårt, säger Malin.

Har börjat dejta

Programmet spelades in i augusti i fjol, och nu säger Malin att det känns bättre.

– Jag är fortfarande singel, men jag har börjat dejta och så. Det känns bra. Jag har gått vidare. Det gäller bara att hitta rätt person, säger hon.

Är du glad att du var med i programmet?

– Ja, det hjälpte ju oss att ta ett belsut. Annars kanske vi bara hade fortsatt vela.

Nöjesbladet har sökt André för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM