ANALYS: De nya ”Så mycket bättre”-pressbilderna

Foto: ”Så mycket bättre-gänget” 2016 FOTO: Pär Backstrand TV4
TV

Precis när hösten är som kallast och blåsigast dyker "Så mycket bättre" upp i TV4 som en varm filt. För att öka ”Så mycket bättre”-febern ute i stugorna har TV4 precis skickat ut pressbilderna. Här är analysen.

Tada! ”Så mycket bättre”-gänget 2016

Här ser vi hela gänget i sin retuscherade härlighet. Likt en hoper superhjältar ser vi att var och en i SMB-gänget med bara aningens mimik utstrålar en superkraft. Vi har här:

Danny Saucedo - Tjommen och spexaren

Little Jinder - Den mystiska Södermalmstjejen

Jill Johnson - Quinnan med STORT Q

Magnus Carlsson - Trevliga mannen med silverfiskkostymen

Lisa Ekdahl - Den sensuella sagofiguren

Tommy Nilsson - Sköna brallan-snubben

”Så mycket bättre”-gänget på promenad

Bland stigar och raukar visas ”Så mycket bättre”-gänget 2016 upp. Med den här bilden vill TV4 invagga oss i en skön musikalisk värld. Johnson håller banjon i ett stadigt grepp och Carlsson tappar inte taget om tamburinen trots att han tvingas bära på en skogstokig Saucedo.

Little Jinder

Little Jinder är för stora delar av tv-publiken ”årets vem är det?”. Jinders bild utstrålar lika delar mystik och Södermalm. Det mystiska halsbandet med ett hänglås adderar till mystiken. Vi älskar redan Little J.

Magnus Carlsson

Vår favorit bland årets ”Så mycket bättre”-pressbilder. Här ser vi en spjuver, en spellevink och en herre som inte räds en flört.

FOTO: Pär Backstrand TV4 

Lisa Ekdahl

Ekdahl ser oss. Hon ser djupt in i vår själ. Hon talar till vårt inre. Hennes händer i kors på bröstet signalerar ren oförfalskad godhet.  Lisa Ekdahls pressbild ÄR en saga för god att vara sann.

FOTO: Pär Backstrand TV4

Tommy Nilsson

Att klia sig på ryggen är en klassiker i pressbildsammanhang. Tilltaget signalerar en lättsam, något nonchalant så kallad sköna brallan-framtoning. Precis som Nilsson själv alltså.

FOTO: Pär Backstrand TV4 

Jill Johnson

Johnsons pressbild är som sig bör av amerikansk stil. Det är mycket hår och ett stort leende. Vi blir på glatt humör av det här. Bara en blick på pressbilden får oss att vilja flytta hem till den Johnsonska verandan.

FOTO: Pär Backstrand TV4

Danny Saucedo

Saucedo pressbild förbryllar oss. Tidigare bilder och klipp från SMB:s generalstab på TV4 har visat en spexig ung man med luggen på sne. Här får vi i stället en bild som andas pressmeddelande från en reklambyrå där årsredovisningen presenteras.

ARTIKELN HANDLAR OM