Glenn och Camillas krav inför nya säsongen av ”Hyséns”

Efter infekterade bråken – Helena Hysén petas

Nöjesbladet kan avslöja att Helena Hyséns medverkan kommer minimeras i säsong två av ”Hyséns”.

Och det på grund av Glenn Hysén och fästmön Camilla Lendott som tycker att hon tagit för mycket plats.

– Ja, det är väl inget att hymla om. Helena kommer inte vara med och synas och det kommer inte att spelas in något nytt med henne, säger Camilla till Nöjesbladet.

I höstas hade realityserien ”Hyséns” premiär i Kanal 5 och gjorde omedelbar succé. Den lättsamme Glenn Hysén, 59, är älskad av tittarna och exfrun Helena Hysén, 57, och fästmön Camilla Lendott, 50, är allt annat än vänner.

Rivaliteten har varit central i de första avsnitten och i takt med att tiden gått har Helena Hyséns popularitet skjutit i höjden.

I måndags sändes inget ”Hyséns” och nu säger Glenn att de tre sista avsnitten inte ska sändas nu utan ”bakas in i säsong två ”som ligger i startgroparna.

– Vi har börjat spela in säsong två. Det är redan full fart. Vi började i torsdags. Men det är tre avsnitt kvar från förra säsongen som redan är klara, som kommer komma först nästa säsong, förklarar Glenn i GT.

Tagit för mycket plats

På sociala medier har Camilla under säsongen kommenterat Helenas medverkan på Instagram och skrivit att det kommer bli ändring i programmet och att det blir ett annat fokus framöver. 

Enligt uppgifter till Nöjesbladet är anledningen till det plötsliga avbrottet i serien att Camilla och Glenn har tyckt att Helena tagit alldeles för mycket plats. När vi når Camilla bekräftar hon våra uppgifter och medger att de inte är förtjusta över den uppmärksamhet som Helena fått. 

– Jag är inte hemlig. Så nej. Det kommer bli annorlunda i säsong två.

Som vi har förstått det kommer Helenas medverkan minimeras i nästa säsong?

– Det kommer finnas delar av henne. Hon kommer att synas i säsong två men det kommer inte göras några nya inspelningar.

”Inget att hymla om”

Enligt uppgifter till Nöjesbladet är det ett önskemål från dig och Glenn?

– Ja, det är väl inget att hymla om. Helena kommer inte vara med och synas och det kommer som sagt inte att spelas in något nytt med henne. Det är klart att det finns anledningar. Jag tycker inte att alla artiklar om Glenn har varit jättetrevliga från hennes sida. Vi vill inte hålla på med pajkastning.

Vad säger Glenn om allt det här?

– Han tycker att det är jätteroligt att spela in ”Hyséns”. Men under nästa säsong kommer vi göra så att det blir reality på riktigt. Det kan jag inte tycka att det blev förra gången. Jag tycker inte att det är reality att älta en skilsmässa som var för åtta år sedan. I min värld, och i många andras, var den inte särskilt unik heller. Människor skiljer sig varje dag.

Helena har ju onekligen blivit populär i ”Hyséns”.

– Det beror på hur man tolkar det. Jag bryr mig inte om henne ett smack. Känner hon att hon blivit det så är det väl roligt för henne. Om det är det hon är ute efter.

Är det hela världen om hon är med om ni ändå inte bryr er?

– Ja, det tycker jag. Hon ingår inte i Glenns liv längre på det sättet. Och det är en stor anledning. De kan inte träffas, de kan inte prata, de kan inte umgås. Det kunde de inte göra innan heller. Det har inte med mig att göra.

Helena: ”Hade velat göra det”

När Nöjesbladet ringer upp Helena är hon fåordig.

– Egentligen vill jag inte kommentera detta, men ni har rätt i det, ja. Jag kanske inte ska synas lika mycket för att inte ta fokus från Glenn och Camilla. I övrigt har jag som sagt inga kommentarer.

För några veckor sedan sa Helena Hysén till Nöjesbladet att hon kan tänka sig att medverka i en ny säsong av ”Hyséns”.

– Jag hade velat göra det jättemycket, sa hon då.

Programmets pressansvarige Martin Nersing skriver i ett sms:

”Inspelningarna har precis satt igång så det är alldeles för tidigt att uttala sig om hur innehållet i nya säsongen kommer att bli.”

Publisert:

LÄS VIDARE