Robinson Love Edition

Denice om sveket i Robinson: ”Som en kniv i ryggen”

Av: 

Dante Thomsen

TV

Sveket från Kalle Zeman skakar lägret.

I kvällens ”Robinson - love edition” får utfrysta Melissa Miller oväntat revansch när Denise Andrée åker ut.

– Jag känner en lättnad, säger Melissa Miller.

I kvällens parceremoni i ”Robinson - love edition” chockar Kalle Zeman deltagarna när han väljer Malin Ericsson istället för Denise Andrée, som därmed åker ut.

– Jag känner mig otroligt sviken eftersom att Kalle sa att han skulle välja mig. Alla har varit på mig för att jag har paktat och försökt få ut folk men nu visar det sig att de andra har kört bra mycket mer fulspel än vad jag har gjort, säger Denice Andrée.

”Kändes som en kniv i ryggen”

Enligt henne är det Dan Spinelli Scala som ligger bakom sveket. Dan Spinelli Scala valde själv Melissa Miller i parceremonin.

– Han spädde på för att Kalle skulle vända sig mot mig. När jag gick in i parceremonin fick jag en magkänsla att jag skulle ryka men det kändes ändå som en hård kniv i ryggen.

Kalle Zeman förstår att Denice Andrée är besviken.

– Men jag får väl välja vem jag vill. Och vad hade hon sagt om jag berättade att jag skulle välja Malin? Det var ingen idé att berätta. Men det här var ett riktigt tufft beslut och jag fick tänka till flera gånger innan jag valde.

– Jag, Denice, Jennifer och Oskar pratade om att vi skulle ha en pakt och gå hela vägen men det hade jag förlorat på. De andra pakterna är mycket större och jag vill inte vara med i det sjunkande skeppet.

Tycker synd om Denice

Dan Spinelli Scala dementerar att han hade ett finger med i spelet när Denice Andrée åkte ut.

– Det var helt Kalles egna påhitt. Jag fick reda på det någon minut innan det hände. Den enda diskussionen vi har haft är att det kan vara dåligt att välja Denice eftersom det är många som inte gillar henne.

Dan Spinelli Scala har inget svar på om det är rätt tjej som åker ut ikväll men säger att han tycker synd om Denice Andrée.

– Det är ett väldigt hemskt sätt att åka ut på. Det är som gammal skolgårdsmobbning, den som blir vald sist i fotbollslaget får inte vara med.

Samtidigt slår Denice Andrée tillbaka mot anklagelserna om att hon och de andra tjejerna ska ha fryst ut Melissa Miller.

– Det är ett spel och om det finns någon du inte riktigt drar jämt med vill du få ut den personen. Däremot tycker jag att jag har fått lite väl mycket skit för att jag ska ha mobbat Melissa. Dessutom tycker jag att hon snackade mer skit om mig i kvällens program än vad jag någonsin har snackat om henne.

Melissa Miller är glad över killarnas val.

– Jag känner en lättnad över att inte ha en person som Denice runt mig efter det hon gjorde mot mig i början.

Tog hårt på anklagelserna

Mest hårt har Melissa Miller tagit anklagelserna om att hon är falsk.

– När jag fick höra vad de hade sagt om mig mådde jag dåligt och jag blev väldigt ställd och ledsen. Jag hade inte förväntat mig att de skulle reagera så mot mig och därför blev det lite chockerande.

– Att Dan valde mig känns fantastiskt.

Nästa avsnitt av ”Robinson - love edition” sänds i Sjuan i morgon klockan 21.00.

ANNONS

25% rabatt på hela Ellos Collection! Fynda bland klänningar, kappor och mycket mer.

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Robinson Love Edition